Temps de Préparation: 15 mins
Temps de Cuisson: 15 mins
Type de repas:
pains et produits de boulangerie
collations
petit-déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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par le membre: ThinLise ![](https://m.ftscrt.com/static/member/906706d9-b28f-4111-bf50-d14846fb506a_tiny.jpg)
Caramel Oat Bran Cookies
A quick and simple cookie recipe, perfect for breakfast or a snack.
Ingrédients
Directives
- Pre-heat the oven to 180 °C.
- Grind the oat bran in a coffee grinder until it reaches a flour consistency.
- Whisk the egg, yoghurt and some vanilla flavouring together.
- Add the dry ingredients and mix until thick and smooth.
- Pour the mixture into a 6 cupcake/muffin baking tray.
- Bake for about 15 minutes.
- Note: for a crunchy version, after 15 minutes remove the cookies from the oven and then remove them from the muffin trays carefully. Place the cookies upside down in the oven again and bake them for another 10-15 minutes. The cookies will be soft inside and crunchy outside.
122 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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Résumé Nutritionnel:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Il y a 43 calories dans 1 portion de Caramel Oat Bran Cookies.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Répartition Calorique: 24% gras, 59% glu, 17% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
179 kj
2%
43 kcal
Gras
1,48g
2%
Gras Saturés
0,48g
2%
Gras Monoinsaturés
0,476g
Gras Polyinsaturés
0,298g
Glucides
8,35g
3%
Sucre
0,99g
1%
Fibre
1,1g
Protéine
2,45g
5%
Sel
0,24g
4%
Cholestérol
35mg
Potassium
49mg
2%
Répartition Calorique:
Glucide (59%)
Gras (24%)
Protéine (17%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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