Temps de Préparation: 10 mins
Temps de Cuisson: 50 mins
Type de repas:
accompagnements
petit-déjeuner
déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
|
par le membre: snjgushue ![](https://m.ftscrt.com/static/member/3bf647d4-3f9a-4a43-895c-d77e2868b011_tiny.jpg)
Zucchini and Egg Bake
A tasty baked zucchini and egg recipe that's a great side dish.
Ingrédients
Directives
- Set oven to 350 °F (175 °C). Spray a 8 x 8" casserole dish with cooking spray.
- In a large saucepan sprayed with cooking spray, sauté zucchini, onion, garlic, and dry seasonings until tender, approximately 8-10 minutes. Take off heat and let cool.
- In a bowl, combine eggs, milk, and hot sauce - mix well.
- Add egg mixture to zucchini. Mix and pour into casserole dish. Bake for 35-40 minutes until eggs are puffy and set.
453 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Commentaires
I made this but with whole wheat pita pockets and brie cheese, such a nice breakfast treat , eat every other day
04 sept. 14 par le membre: sandykessler
|
wonderful dish. didn't have the buttermilk so I used common substitute of milk and lemon juice.
delicious.
06 sept. 11 par le membre: wstewart1958
|
Very very good! Great as dinner tonight and will be an easy breakfast tommorrow.
13 mai 08 par le membre: FeeBeeBud
|
Is there an alternative to the buttermilk?
17 sept. 07 par le membre: Angel_Fire
|
Loved it ! Hubby did too. warmed squares of it up next day with some cheese on it. YUMMY !
24 juil. 07 par le membre: Rascal_fatts
|
I am wondering how it would be with soy milk and egg whites...I will let you know! Looks great!
21 juil. 07 par le membre: ThomasB
|
Could be made even lower fat if only egg whites were used! Great recipe though!
17 juil. 07 par le membre: Kallie
|
|
|
|
|
Commenter sur cette recette
Vous devez vous connecter pour critiquer cette recette. Cliquez ici pour se connecter.
|
|
|
Trouver Plus de Recettes
|
Filtrer par Type de Repas
accompagnements
petit-déjeuner
déjeuner
Recettes plus Récentes
Collation sucrée, délicieuse et saine.
|
Collation sucrée, délicieuse et saine.
|
Snack délicieux, simple et faible en glucides.
|
Recette facile, savoureuse et riche en fibres.
|
|
Proposer une Recette
Résumé Nutritionnel:
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Il y a 46 calories dans 1 portion de Zucchini and Egg Bake.
|
![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Répartition Calorique: 7% gras, 51% glu, 42% prot. |
|
Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
192 kj
2%
46 kcal
Gras
0,4g
1%
Gras Saturés
0,151g
1%
Gras Monoinsaturés
0,068g
Gras Polyinsaturés
0,08g
Glucides
6,15g
2%
Sucre
3,23g
4%
Fibre
1,1g
Protéine
5,11g
10%
Sel
0,28g
5%
Cholestérol
1mg
Potassium
291mg
15%
Répartition Calorique:
Glucide (51%)
Gras (7%)
Protéine (42%)
|
|
*Basé sur une VQR de 2000 calories
|