Temps de Préparation: 5 mins
Temps de Cuisson: 20 mins
Type de repas:
plats principaux
déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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par le membre: dezzie ![](https://m.ftscrt.com/static/member/49e92b9f-0c04-4b9c-8716-a6206543752b_tiny.jpg)
Garlic and Ginger Beef Curry
A great low carb beef curry that's replete with traditional flavors.
Ingrédients
Directives
- In a large frying pan, heat the oil over a moderate heat.
- Add the onion and cook, stirring occasionally, until translucent, about 5 minutes.
- Add garlic and ginger and continue to cook for 1 minute, stirring.
- Meanwhile in a small bowl, combine the coriander, cumin, red pepper flakes, turmeric, salt and water into a paste. Add the paste to the onion and cook, stirring for 1 minute.
- Add the meat to the pan and cook, stirring for 3 minutes.
- Raise the heat to moderately high and cook to your taste, stirring about 2 minutes longer for medium rare.
- Stir in cilantro and serve.
- Note: a long-simmering curry becomes a quick one when you substitute a tender cut of beef (like sirloin or fillet) and stir-fry it till medium-rare.
212 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Commentaires
Looks great and along with riced cauliflower, will make a great meal.
30 août 11 par le membre: ShyGuy
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A great low carb beef curry that's ideal for Atkins Induction
16 juil. 08 par le membre: dezzie
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Résumé Nutritionnel:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Il y a 351 calories dans 1 portion de Garlic and Ginger Beef Curry.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Répartition Calorique: 53% gras, 6% glu, 41% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
1470 kj
18%
351 kcal
Gras
20,52g
29%
Gras Saturés
4,812g
24%
Gras Trans
0,332g
Gras Monoinsaturés
12,624g
Gras Polyinsaturés
1,814g
Glucides
4,84g
2%
Sucre
1,26g
1%
Fibre
1g
Protéine
35,84g
72%
Sel
0,99g
17%
Cholestérol
97mg
Potassium
689mg
34%
Répartition Calorique:
Glucide (6%)
Gras (53%)
Protéine (41%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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