Temps de Préparation: 20 mins
Temps de Cuisson: 10 mins
Type de repas:
accompagnements
salades et vinaigrettes
déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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Sweetness from the pickle relish and grapes. Heat from the cayenne. Crunch from the celery. Protein from the chicken. Freshness from the lettuce.
Ingrédients
Directives
- Cook and chop chicken breasts.
- Wash and halve grapes (amount should roughly equal to chicken), wash and chop celery, and chop pecans.
- Mix prepared chicken, grapes, celery, pecans, sweet pickle relish, mayonnaise, cayenne pepper and salt together.
- Serve in lettuce leaves.
153 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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Commentaires
This can be adjusted for much less salt. That is a good sub idea. Having cayenne will give it a kick.
06 mai 21 par le membre: jwsalaz
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Omit the salt . substitute cayenne.
03 févr. 17 par le membre: Carb Burner
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This is a nice recipe. I'm not a fan of the Mayo. I suggest substituing Greek yogurt. Lower Calories still alot of flavor.
19 juin 15 par le membre: tazbailey86
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the sodium content is extremely high
28 janv. 14 par le membre: Ms Sweet
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Proposer une Recette
Résumé Nutritionnel:
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Il y a 297 calories dans 1 portion de Hot & Sweet Chicken Salad.
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Répartition Calorique: 52% gras, 27% glu, 22% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
1242 kj
15%
297 kcal
Gras
17,52g
25%
Gras Saturés
2,104g
11%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
7,003g
Gras Polyinsaturés
6,843g
Glucides
20,58g
8%
Sucre
11,47g
13%
Fibre
2,2g
Protéine
16,51g
33%
Sel
1,59g
26%
Cholestérol
44mg
Potassium
94mg
5%
Répartition Calorique:
Glucide (26%)
Gras (52%)
Protéine (22%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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