Leek & Red Pepper Omelette
Temps de Préparation: 5 mins
Temps de Cuisson: 10 mins
Type de repas:
plats principaux
déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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par le membre: webmuffin ![](https://m.ftscrt.com/static/member/_hotdog_shared_tiny.jpg)
Leek & Red Pepper Omelette
A low calorie but tasty leek and red pepper omelette.
Ingrédients
Directives
- Chop the leek and red pepper into small chunks.
- Put the olive oil into a frying pan over a moderate heat.
- Add the red pepper and leek to the pan. Cook for 5 minutes, stirring occasionally, until the leeks and pepper have softened.
- Mix the eggs with the oregano, salt, and pepper.
- Pour the egg mixture into the pan with the leek and peppers.
- Cook for a few minutes then flip the omelette over and cook for a few minutes more on the other side.
- Fold the omelette in half and serve onto a plate.
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Résumé Nutritionnel:
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Il y a 205 calories dans 1 portion de Leek & Red Pepper Omelette.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Répartition Calorique: 59% gras, 18% glu, 24% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
858 kj
10%
205 kcal
Gras
13,62g
19%
Gras Saturés
3,423g
17%
Gras Monoinsaturés
6,649g
Gras Polyinsaturés
1,869g
Glucides
9,13g
4%
Sucre
4,37g
5%
Fibre
2,1g
Protéine
12,22g
24%
Sel
0,71g
12%
Cholestérol
372mg
Potassium
315mg
16%
Répartition Calorique:
Glucide (17%)
Gras (59%)
Protéine (24%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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