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Basic Bread
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Rendements:
10 portion(s)
Temps de Préparation:
15 mins
Temps de Cuisson:
45 mins
Type de repas:
pains et produits de boulangerie
collations
déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre:
shenyc
Basic Bread
No grains, no dairy, no sugar.
Ingrédients
5 larges eggs
1 1/2 cuillères à café baking soda
1 1/2 oz garbanzo bean flour
1 1/4 cups almond meal flour
1 tbsp white vinegar
1/4 cuillère à café sea salt
3 packets sweetener
1/4 cup flaxseed meal
2 1/2 tbsps ghee
Directives
In a food processor combine flours, baking soda and salt. Mix well.
Add egg yolks, melted butter, sweetener and vinegar. Mix well.
Beat 5 whites until soft peaks form. Pour whites into flour mixture and mix well with processor.
Bake 45 minutes at 350 °F (175 °C) or until wooden pick inserted in the center comes out clean.
Note: try adding garlic salt, cinnamon, Parmesan or herbs.
105 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
Commentaires
Nice firm bread that can be tweaked to become other great breads. Low net carbs - great!
11 sept. 16 par le membre:
Airspree
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Résumé Nutritionnel:
Il y a 175 calories dans 1 portion de Basic Bread.
Répartition Calorique:
69% gras
, 14% glu, 17% prot.
Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
733 kj
9%
175 kcal
Gras
14,18g
20%
Gras Saturés
3,625g
18%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
2,028g
Gras Polyinsaturés
1,166g
Glucides
6,69g
3%
Sucre
1,14g
1%
Fibre
3g
Protéine
7,64g
15%
Sel
0,72g
12%
Cholestérol
115mg
Potassium
34mg
2%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
9%
de VQR*
(175 cal)
Répartition Calorique:
Glucide (14%)
Gras (69%)
Protéine (17%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories
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