Temps de Préparation: 25 mins
Type de repas:
salades et vinaigrettes
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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par le membre: cbella
Chopped Chicken Salad
Chicken and salad greens in a light dressing.
Ingrédients
- 1/4 tsp Kosher salt
- 2 tbsp red wine vinegar
- 2 tbsps reduced fat mayonnaise with olive oil
- 3 tbsps extra virgin olive oil
- 4 tasses, râpées ou hachées mixed salad greens
- 12 cherry tomatoes, cut in half
- 2 cuillères à soupe basil sprigs, leaves and stems removed
- 2 moyennes carrots, shredded
- 2 tiges, moyennes celery, thinly sliced
- 1 tasse, épluchée, coupée cucumbers, diced
- 1 large yellow pepper, diced
- 1 lb boneless skinless chicken breast
Directives
- Season the chicken with salt. Also add pepper if desired.
- Grill or bake the chicken breast until cooked through.
- Slice the chicken into strips 1/2" wide.
- In a small bowl, whisk together the mayonnaise, vinegar and oil.
- Toss the tomatoes, peppers, carrots, cucumbers and celery in the vinegar mixture.
- Divide the salad greens into four portions, place vegetables and chicken on top.
- Garnish with basil.
272 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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Commentaires
Substitute salt to Morton salt substitute. Omit olive oil. Use apple cidar vinegar instead of red wine vinegar. Omit carrots. Due to Quick Weight Loss plan, omitting and subsitutions of these ingredients are necessary.
24 juin 13 par le membre: healthymom1
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EXtremely nice
12 févr. 12 par le membre: AndyLee
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Résumé Nutritionnel:
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Il y a 348 calories dans 1 portion de Chopped Chicken Salad.
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Répartition Calorique: 44% gras, 13% glu, 43% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
1454 kj
17%
348 kcal
Gras
17,05g
24%
Gras Saturés
2,979g
15%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
9,7g
Gras Polyinsaturés
3,563g
Glucides
11,44g
4%
Sucre
4,04g
4%
Fibre
3,6g
Protéine
37,58g
75%
Sel
0,82g
14%
Cholestérol
98mg
Potassium
750mg
37%
Répartition Calorique:
Glucide (13%)
Gras (44%)
Protéine (43%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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