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Rendements:
4 portion(s)
Temps de Préparation:
25 mins
Type de repas:
salades et vinaigrettes
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: cbella

Chopped Chicken Salad

Chicken and salad greens in a light dressing.

Ingrédients

Directives

  1. Season the chicken with salt. Also add pepper if desired.
  2. Grill or bake the chicken breast until cooked through.
  3. Slice the chicken into strips 1/2" wide.
  4. In a small bowl, whisk together the mayonnaise, vinegar and oil.
  5. Toss the tomatoes, peppers, carrots, cucumbers and celery in the vinegar mixture.
  6. Divide the salad greens into four portions, place vegetables and chicken on top.
  7. Garnish with basil.
272 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
Substitute salt to Morton salt substitute. Omit olive oil. Use apple cidar vinegar instead of red wine vinegar. Omit carrots. Due to Quick Weight Loss plan, omitting and subsitutions of these ingredients are necessary.
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24 juin 13 par le membre: healthymom1
EXtremely nice
user vote
12 févr. 12 par le membre: AndyLee

     
 

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 348 calories dans 1 portion de Chopped Chicken Salad.
Répartition Calorique: 44% gras, 13% glu, 43% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1454 kj
17%
348 kcal
Gras
17,05g
24%
Gras Saturés
2,979g
15%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
9,7g
Gras Polyinsaturés
3,563g
Glucides
11,44g
4%
Sucre
4,04g
4%
Fibre
3,6g
Protéine
37,58g
75%
Sel
0,82g
14%
Cholestérol
98mg
Potassium
750mg
37%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
17%
de VQR*
(348 cal)
17% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (13%)
 
Gras (44%)
 
Protéine (43%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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