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Slow-Cooked Pork Roast
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Rendements:
6 portion(s)
Temps de Préparation:
15 mins
Temps de Cuisson:
4 h
Type de repas:
plats principaux
déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre:
cbella
Slow-Cooked Pork Roast
A delicious and tender crock pot pork roast.
Ingrédients
3 tbsps minced garlic
3 tbsps lite soy sauce
1 tasse water
1 cuillère à café black pepper
1 packet dry onion soup mix
32 oz pork tenderloin
3/4 cup red wine
Directives
Place the pork tenderloin in a crock pot and pour the contents of the soup packet on top.
Pour water, wine, and soy sauce over the top. Turn the pork to coat evenly.
Spread the garlic over the top of the pork and sprinkle with pepper.
Cover with lid and cook for 4 hours on low heat.
Serve with the cooked liquid on the side.
564 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
Commentaires
Excellent, simple and convenient!
21 août 11 par le membre:
GatoPod
I felt as though it was missing something. The liquid was tasty though.
03 mai 11 par le membre:
NYShooterGuy
I loved it. I cooked it in the crock pot, on low for a little more than 4 hours because I forgot. My family enjoyed it.
03 août 10 par le membre:
Mkaleokalani
great tasting, but it took longer in my crock pot than 4hrs. I ended up putting it in the oven for about 30min
25 juil. 10 par le membre:
epride
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Résumé Nutritionnel:
Il y a 267 calories dans 1 portion de Slow-Cooked Pork Roast.
Répartition Calorique:
32% gras
, 13% glu, 54% prot.
Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1116 kj
13%
267 kcal
Gras
8,56g
12%
Gras Saturés
2,856g
14%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
3,714g
Gras Polyinsaturés
0,908g
Glucides
7,89g
3%
Sucre
2,52g
3%
Fibre
0,7g
Protéine
32,48g
65%
Sel
2,19g
36%
Cholestérol
100mg
Potassium
631mg
32%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
13%
de VQR*
(267 cal)
Répartition Calorique:
Glucide (14%)
Gras (32%)
Protéine (54%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories
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