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Rendements:
2 portion(s)
Type de repas:
plats principaux
Note:
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par le membre: ccorbin

Ground Beef and Zucchini

I put this dish together because I was tired of hamburgers and it was pretty good.

Ingrédients

Directives

  1. Brown ground beef and onion in a skillet.
  2. Add tomato sauce, Splenda and zucchini and cook for 20 minutes.
74 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
I think this is good for Atkins induction as long as you make sure you use tomato sauce with no added sugar. This looks really good. I would probably add a little shredded mozzarella over top in the last few minutes of baking.
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30 oct. 07 par le membre: wds

     
 

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 512 calories dans 1 portion de Ground Beef and Zucchini.
Répartition Calorique: 41% gras, 20% glu, 39% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
2142 kj
26%
512 kcal
Gras
23,52g
34%
Gras Saturés
9,34g
47%
Gras Trans
1,445g
Gras Monoinsaturés
9,986g
Gras Polyinsaturés
1,13g
Glucides
25,78g
10%
Sucre
14,5g
16%
Fibre
5,4g
Protéine
50,34g
101%
Sel
3,62g
60%
Cholestérol
148mg
Potassium
1902mg
95%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
26%
de VQR*
(512 cal)
26% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (20%)
 
Gras (41%)
 
Protéine (39%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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