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Summer Squash Soup
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Rendements:
1 portion(s)
Type de repas:
soupes
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre:
estherowen
Summer Squash Soup
A low calorie squash, zucchini and chicken soup.
Ingrédients
0,08 tasse nonfat milk (20 ml)
1
tasse
chicken stock
60 g summer squash
100 g zucchini
Directives
Dice zucchini and squash (skin off for less calories).
Add zucchini and squash and chicken stock to large pot.
Bring to a boil and then let simmer until all ingredients are very tender.
Place all ingredients in blender and blend into puree (hand mixer also works very well).
Pour into serving bowl and mix in the fat free milk.
Serve warm.
318 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
Commentaires
Used heavy cream (lo-carber) and it was delicious!
23 juin 11 par le membre:
HeidiG
I had this last night it was great! I added a little non fat shredded cheese to it and crumbled piece of turkey bacon very good!
05 déc. 07 par le membre:
mambiepambie83
had it for dinner tonight. BRILLIANT
20 août 07 par le membre:
estherowen
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Résumé Nutritionnel:
Il y a 46 calories dans 1 portion de Summer Squash Soup.
Répartition Calorique:
11% gras
, 63% glu, 26% prot.
Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
192 kj
2%
46 kcal
Gras
0,65g
1%
Gras Saturés
0,162g
1%
Gras Monoinsaturés
0,156g
Gras Polyinsaturés
0,234g
Glucides
8,23g
3%
Sucre
2,73g
3%
Fibre
2,2g
Protéine
3,39g
7%
Sel
2,03g
34%
Cholestérol
0mg
Potassium
446mg
22%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
2%
de VQR*
(46 cal)
Répartition Calorique:
Glucide (63%)
Gras (11%)
Protéine (26%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories
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