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Rendements:
6 portion(s)
Temps de Préparation:
15 mins
Temps de Cuisson:
40 mins
Type de repas:
pains et produits de boulangerie
collations
petit-déjeuner
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: JoeSixPac

Omelette Muffins

Excellent Sunday morning breakfast when you have that little bit of extra time to make something your whole family can enjoy.

Ingrédients

Directives

  1. Preheat oven to 190 °C. Spray the muffin tin with non-stick spray.
  2. Dice the chicken, onions, red and green peppers and place them in the bottom of 6 muffin trays evenly.
  3. In a large bowl crack the eggs and whisk. Add egg whites, salt and pepper and whisk until well blended.
  4. Using a soup ladle pour the egg mixture over top of the chicken and vegetables until each tin is 3/4 full.
  5. Top each muffin with shredded Parmesan cheese and place the tin in the oven. Bake for 40 minutes or until tops turn golden brown.
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Résumé Nutritionnel:

Il y a 210 calories dans 1 portion de Omelette Muffins.
Répartition Calorique: 47% gras, 5% glu, 48% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
877 kj
10%
210 kcal
Gras
10,72g
15%
Gras Saturés
4,944g
25%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
3,776g
Gras Polyinsaturés
1,069g
Glucides
2,5g
1%
Sucre
1,08g
1%
Fibre
0,4g
Protéine
24,62g
49%
Sel
1,85g
31%
Cholestérol
178mg
Potassium
165mg
8%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
10%
de VQR*
(210 cal)
10% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (5%)
 
Gras (47%)
 
Protéine (48%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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