Temps de Préparation: 10 mins
Temps de Cuisson: 5 h 15 mins
Type de repas:
plats principaux
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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There's no need to sweat it out in the kitchen (or gym) to enjoy this Spanish classic that's low in calories and made in a slow cooker.
Ingrédients
Directives
- Place chicken, tomatoes, onion, pepper, broth, garlic, oregano and turmeric in a 4-quart or larger slow cooker (crockpot).
- Cover and cook on low setting for 5 hours.
- Add peas and rice; cook, uncovered, until peas are tender, about 15 minutes.
- Note: yields about 1 1/2 cups per serving, including 1 chicken thigh per serving.
335 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Commentaires
This was very tasty. Even my fiance who is a meat and potatoes kind of a guy likes it ALOT!
15 sept. 10 par le membre: kelleyll23
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Quick, easy and good.
09 mars 10 par le membre: shawneliz
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Résumé Nutritionnel:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Il y a 283 calories dans 1 portion de Chicken Paella.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Répartition Calorique: 16% gras, 46% glu, 38% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
1184 kj
14%
283 kcal
Gras
5,02g
7%
Gras Saturés
1,29g
6%
Gras Trans
0,12g
Gras Monoinsaturés
1,512g
Gras Polyinsaturés
1,342g
Glucides
31,9g
12%
Sucre
4,24g
5%
Fibre
2,7g
Protéine
26,4g
53%
Sel
0,54g
9%
Cholestérol
94mg
Potassium
575mg
29%
Répartition Calorique:
Glucide (46%)
Gras (16%)
Protéine (38%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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