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Rendements:
4 portion(s)
Temps de Préparation:
10 mins
Temps de Cuisson:
5 h 15 mins
Type de repas:
plats principaux
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: Too Many Notes

Chicken Paella

There's no need to sweat it out in the kitchen (or gym) to enjoy this Spanish classic that's low in calories and made in a slow cooker.

Ingrédients

Directives

  1. Place chicken, tomatoes, onion, pepper, broth, garlic, oregano and turmeric in a 4-quart or larger slow cooker (crockpot).
  2. Cover and cook on low setting for 5 hours.
  3. Add peas and rice; cook, uncovered, until peas are tender, about 15 minutes.
  4. Note: yields about 1 1/2 cups per serving, including 1 chicken thigh per serving.
335 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
This was very tasty. Even my fiance who is a meat and potatoes kind of a guy likes it ALOT!
user vote
15 sept. 10 par le membre: kelleyll23
Quick, easy and good.
user vote
09 mars 10 par le membre: shawneliz

     
 

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 283 calories dans 1 portion de Chicken Paella.
Répartition Calorique: 16% gras, 46% glu, 38% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1184 kj
14%
283 kcal
Gras
5,02g
7%
Gras Saturés
1,29g
6%
Gras Trans
0,12g
Gras Monoinsaturés
1,512g
Gras Polyinsaturés
1,342g
Glucides
31,9g
12%
Sucre
4,24g
5%
Fibre
2,7g
Protéine
26,4g
53%
Sel
0,54g
9%
Cholestérol
94mg
Potassium
575mg
29%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
14%
de VQR*
(283 cal)
14% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (46%)
 
Gras (16%)
 
Protéine (38%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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