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Whole Wheat Pizza Dough
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Rendements:
4 portion(s)
Temps de Préparation:
30 mins
Temps de Cuisson:
15 mins
Type de repas:
plats principaux
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre:
veggies yuk
Whole Wheat Pizza Dough
Homemade healthy pizza dough.
Ingrédients
3/4 cuillère à café salt
2 cuillères à café olive oil
1/2
tasse
hot water
1 package quick rising yeast
1/4 cuillère à café sugar
1 3/4 cups whole wheat flour
Directives
Combine whole wheat flour, yeast, salt and sugar in food processor; pulse to mix.
Combine hot water and oil in a measuring cup. With the motor running, gradually pour in enough of the hot liquid until the mixture forms a sticky ball.
The dough should be quite soft. If it is dry, add 1 to 2 tablespoons warm water; if too sticky add 1 to 2 tablespoons flour. Process until the dough forms a ball, then process for 1 minute to kneed.
Transfer the dough to a lightly floured surface.
Spray a sheet of plastic with cooking spray and place it, sprayed side down, over the dough.
Let the dough rest for 10-20 minutes before rolling.
Bake at 375 °F (190 °C) for 15 minutes.
Note: this dough will keep in a greased bag in the refrigerator for up to 2 days.
112 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
Commentaires
Easy to make and oh so good!
19 oct. 11 par le membre:
ten571
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Résumé Nutritionnel:
Il y a 204 calories dans 1 portion de Whole Wheat Pizza Dough.
Répartition Calorique:
14% gras
, 72% glu, 14% prot.
Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
855 kj
10%
204 kcal
Gras
3,31g
5%
Gras Saturés
0,49g
2%
Gras Monoinsaturés
1,808g
Gras Polyinsaturés
0,646g
Glucides
39,03g
15%
Sucre
0,48g
1%
Fibre
6,8g
Protéine
7,86g
16%
Sel
1,1g
18%
Cholestérol
0mg
Potassium
248mg
12%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
10%
de VQR*
(204 cal)
Répartition Calorique:
Glucide (72%)
Gras (14%)
Protéine (14%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories
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