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Garlic & Onion Mashed Cauliflower
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Rendements:
4 portion(s)
Temps de Préparation:
5 mins
Temps de Cuisson:
5 mins
Type de repas:
accompagnements
déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre:
wsl1946
Garlic & Onion Mashed Cauliflower
A low carb substitute for potatoes.
Ingrédients
1 cuillère à café salt
1 tbsp coconut coffee creamer
1 tsp pepper
3 gousse garlic
5 oz onions
16 oz cauliflower
Directives
Cut up cauliflower and onion into pieces.
Add along with garlic to steamer basket.
Steam for 6 minutes or until very tender.
Drain all water and put all ingredients into food processor. Process until smooth.
To serve, top with grated cheese or paprika (optional).
808 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
Commentaires
whats the hell is 16oz? Are we still in the stoneage, ore a modern country
27 mai 17 par le membre:
jkssbespam
Needs something added to it. Maybe milk...maybe sour creme...maybe cheese. Just was rather bland...in defense, we didn't have any coconut coffee creamer, so that was left out of the fixings.
30 juin 16 par le membre:
robertpsxtreme
Really tasty!
04 juil. 12 par le membre:
lesliemuzerie
have had cauliflower this way before but not with the garlic...sounds fantastic
14 févr. 12 par le membre:
AJHR
Awesome!!!
25 sept. 11 par le membre:
Bttrfly8
LOVE
01 avr. 11 par le membre:
charlize28
KIDS WERE FOOLED!!!
26 févr. 11 par le membre:
mskimmy21
this recipe is awsome
21 sept. 10 par le membre:
Nikibolinder
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Résumé Nutritionnel:
Il y a 48 calories dans 1 portion de Garlic & Onion Mashed Cauliflower.
Répartition Calorique:
8% gras
, 73% glu, 19% prot.
Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
199 kj
2%
48 kcal
Gras
0,47g
1%
Gras Saturés
0,081g
0%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
0,043g
Gras Polyinsaturés
0,234g
Glucides
9,48g
4%
Sucre
3,24g
4%
Fibre
3,8g
Protéine
2,52g
5%
Sel
2,26g
38%
Cholestérol
0mg
Potassium
219mg
11%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
2%
de VQR*
(48 cal)
Répartition Calorique:
Glucide (73%)
Gras (8%)
Protéine (19%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories
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