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Rendements:
4 portion(s)
Temps de Préparation:
10 mins
Temps de Cuisson:
30 mins
Type de repas:
soupes
déjeuner
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: seattlegirl123

Asparagus and Onion Soup

A delicious creamy soup using soy milk for fall or winter.

Ingrédients

Directives

  1. In a large pot for 3-5 minutes sauté the red onion or leek (if you prefer) with olive oil.
  2. Add asparagus (used canned because it cooks faster and doesn't get stringy in the soup), chicken broth, garlic, tarragon, salt and pepper (to taste).
  3. Cook for 15 minutes and stir (a few times).
  4. Blend soup in a blender or with a hand mixer till smooth.
  5. Return to pot and add soy milk (or any milk you prefer but soy milk will make it creamier without adding cream). .
  6. Cook till hot and serve.
134 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
I also substituted the soy milk with half and half. It lowers the carbs and still tastes good.
user vote
18 janv. 12 par le membre: yknottoday

     
 

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 131 calories dans 1 portion de Asparagus and Onion Soup.
Répartition Calorique: 35% gras, 38% glu, 27% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
547 kj
7%
131 kcal
Gras
5,74g
8%
Gras Saturés
1,038g
5%
Gras Monoinsaturés
3,2g
Gras Polyinsaturés
1,081g
Glucides
13,87g
5%
Sucre
3,76g
4%
Fibre
3,4g
Protéine
10,08g
20%
Sel
1,80g
30%
Cholestérol
0mg
Potassium
666mg
33%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
7%
de VQR*
(131 cal)
7% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (38%)
 
Gras (35%)
 
Protéine (27%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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