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Rendements:
8 portion(s)
Temps de Préparation:
20 mins
Temps de Cuisson:
1 h 30 mins
Type de repas:
plats principaux
déjeuner
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: chillieundpepper

Acorn Squash Casserole

Acorn squash with diced apple and ground pork, sprinkled with fresh grated Parmesan cheese.

Ingrédients

Directives

  1. Cut acorn squash in half and place in an oven safe dish upside down, with about an 1/2 inch of water. Bake on 350 °F (175 °C) for 45 minutes or till done (squash will be soft to the touch).
  2. Add all the spices to the ground pork, mix well and brown in skillet till pink is gone. Set aside and let cool.
  3. Dice apple and grate cheese.
  4. When ground pork has cooled off somewhat add the freshly grated Parmesan cheese to it and mix.
  5. Scrape the squash out of its skin using a spoon. Spread the puree like substance in an oven safe dish. Top with diced apple and the ground pork mixture.
  6. Bake at 400 °F (205 °C) for about 30 minutes till cheese has melted and the top is medium brown.
45 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
very dry. flavors ok but will not make again.
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23 août 15 par le membre: DebMora

     
 

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 263 calories dans 1 portion de Acorn Squash Casserole.
Répartition Calorique: 50% gras, 22% glu, 29% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1102 kj
13%
263 kcal
Gras
14,64g
21%
Gras Saturés
6,098g
30%
Gras Monoinsaturés
6,055g
Gras Polyinsaturés
1,19g
Glucides
14,4g
6%
Sucre
2,94g
3%
Fibre
2,2g
Protéine
19,18g
38%
Sel
2,07g
34%
Cholestérol
60mg
Potassium
556mg
28%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
13%
de VQR*
(263 cal)
13% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (21%)
 
Gras (50%)
 
Protéine (29%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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