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Tomato and Mango Salsa
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Rendements:
6 portion(s)
Temps de Préparation:
20 mins
Type de repas:
accompagnements
sauces et condiments
collations
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre:
JTreyger
Tomato and Mango Salsa
Light and refreshing this mango salsa goes great with everything from low fat cottage cheese to baked pita chips.
Ingrédients
2 tsp chili garlic sauce
3 fl oz lime juice
1 botte cilantro chopped
1 1/2 cuillères à café salt
1 moyen red onion finely diced
16 oz grape tomatoes
3 gousse garlic, microplaned
10 oz diced mango
Directives
In a large mixing bowl add finely diced grape tomatoes, mango and red onion.
Add chopped cilantro and micro-planed garlic.
Gently mix in lime juice, chili garlic sauce (like Huy Fong brand) and salt.
Refrigerate for 2 hours.
114 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
Commentaires
Deliciously refreshing with a tingle of heat!
05 juil. 10 par le membre:
mtreyger
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Résumé Nutritionnel:
Il y a 60 calories dans 1 portion de Tomato and Mango Salsa.
Répartition Calorique:
5% gras
, 86% glu, 9% prot.
Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
251 kj
3%
60 kcal
Gras
0,41g
1%
Gras Saturés
0,076g
0%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
0,137g
Gras Polyinsaturés
0,15g
Glucides
14,92g
6%
Sucre
10,14g
11%
Fibre
2,5g
Protéine
1,52g
3%
Sel
1,59g
26%
Cholestérol
0mg
Potassium
180mg
9%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
3%
de VQR*
(60 cal)
Répartition Calorique:
Glucide (86%)
Gras (5%)
Protéine (9%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories
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