Temps de Préparation: 10 mins
Temps de Cuisson: 20 mins
Type de repas:
plats principaux
accompagnements
déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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par le membre: lettygaylor
Spinach Artichoke Spaghetti Squash
A healthier way to serve a favorite dip.
Ingrédients
Directives
- In a pan heat oil over medium heat. Add onion and cook until tender, 5-8 minutes. Season with salt and pepper, then add garlic and cook until fragrant, about 60 seconds.
- Add in the sour cream, Swiss cheese, and half of the Parmesan cheese and stir until the cheese has melted and the mixture is smooth.
- Stir in the spinach and artichoke hearts and cook until the spinach has wilted. Stir in the cooked spaghetti squash.
- Transfer to a 9x13" baking dish and top with mozzarella and remaining Parmesan.
- Place under broiler for 2-3 minutes, or until cheese is melted and bubbly. Serve hot.
- Note: if you save the spaghetti squash halves, instead of using a baking dish, you can add half the mixture to each half of the squash then top with cheese and broil.
20 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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Commentaires
Makes 6-1 cup servings.
13 janv. 15 par le membre: lettygaylor
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Doux, moelleux et délicieux.
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Proposer une Recette
Résumé Nutritionnel:
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Il y a 197 calories dans 1 portion de Spinach Artichoke Spaghetti Squash.
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Répartition Calorique: 47% gras, 30% glu, 23% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
824 kj
10%
197 kcal
Gras
10,25g
15%
Gras Saturés
5,55g
28%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
3,271g
Gras Polyinsaturés
0,597g
Glucides
14,72g
6%
Sucre
4,74g
5%
Fibre
3,4g
Protéine
10,98g
22%
Sel
1,75g
29%
Cholestérol
26mg
Potassium
366mg
18%
Répartition Calorique:
Glucide (30%)
Gras (47%)
Protéine (23%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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