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Rendements:
4 portion(s)
Temps de Préparation:
20 mins
Temps de Cuisson:
45 mins
Type de repas:
plats principaux
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: Lauren Coxen

Stuffed Banana Peppers

Hungarian yellow peppers stuffed with Italian ground turkey and fresh tomato basil sauce with seasonings.

Ingrédients

Directives

  1. Crunch up melba toast and work into the thawed ground turkey with the onion powder.
  2. Split the Hungarian peppers and place in a glass baking dish.
  3. Puree the fresh tomatoes with the basil, garlic and fresh onion.
  4. Place peppers into the baking dish while oven is preheating on 350 °F (175 °C). Stuff each pepper generously with the meat and melba toast.
  5. Once pureed and the peppers are stuffed, lay the peppers in a greased glass baking dish, and cover the peppers with the sauce mixture.
  6. Place in oven until meat is cooked and enjoy.
161 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
Sounds Great but I cant have Turkey on my diet so I will replace turkey for ground chicken or extra lean hamburger.
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08 juil. 10 par le membre: DLAnOK

     
 

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 273 calories dans 1 portion de Stuffed Banana Peppers.
Répartition Calorique: 30% gras, 36% glu, 35% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1142 kj
14%
273 kcal
Gras
9,09g
13%
Gras Saturés
2,547g
13%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
0,043g
Gras Polyinsaturés
0,167g
Glucides
24,35g
9%
Sucre
5,49g
6%
Fibre
2,4g
Protéine
23,76g
48%
Sel
1,91g
32%
Cholestérol
80mg
Potassium
334mg
17%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
14%
de VQR*
(273 cal)
14% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (35%)
 
Gras (30%)
 
Protéine (35%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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