Ajoutez à mon Livre de Cuisine
Ajoutez au Journal Alimentaire
Rendements:
20 portion(s)
Temps de Préparation:
10 mins
Temps de Cuisson:
30 mins
Type de repas:
apéritifs
collations
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: speechless808

Spinach Vegetable Dip

Spinach dip made with fat free sour cream, bell peppers, garlic and of course, spinach.

Ingrédients

Directives

  1. Use one of the cloves of garlic and cut in tiny pieces. Place a pan on the stove and spray with non-stick spray. Place garlic in pan and lightly brown garlic.
  2. Place frozen spinach and peppers in pan with the garlic. Cook the vegetables till tender and the water evaporates. Do not cover pan when cooking. Approximately 10 minutes on medium heat. Let stand for 5-10 minutes to cool down.
  3. Take off stove and place on cutting board. Chop mixture until the peppers are cut into tiny pieces.
  4. Take fat free sour cream and place dry ranch mix package into container and mix.
  5. Cut the 2nd clove of garlic into very tiny pieces. Place garlic in sour cream. Mix with vegetables.
  6. Add black pepper or paprika if desired.
  7. Refrigerate for an hour or more (the longer, the better).
  8. Note: serving is approximately 2 tablespoons.
426 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
This is the BEST! I used light sour cream instead (I got the wrong kind) and did not use any frozen peppers. It is an awesome low cal pig out with veggies food!
user vote
06 févr. 10 par le membre: MOMofTeens

     
 

Commenter sur cette recette



Vous devez vous connecter pour critiquer cette recette. Cliquez ici pour se connecter.
 

Trouver Plus de Recettes

Filtrer par Type de Repas

apéritifs collations

Recettes plus Récentes

par le membre: Kylijules
Dessert moelleux, délicieux et peu calorique.
par le membre: Barbarabzm
Recette de petit-déjeuner délicieuse, rapide et facile.
par le membre: Barbarabzm
Doux, parfumé et humide.
par le membre: Juliehlv
Recette facile, savoureuse et riche en fibres.

Proposer une Recette

Résumé Nutritionnel:

Il y a 23 calories dans 1 portion de Spinach Vegetable Dip.
Répartition Calorique: 4% gras, 77% glu, 19% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
95 kj
1%
23 kcal
Gras
0,1g
0%
Gras Saturés
0,027g
0%
Gras Monoinsaturés
0,002g
Gras Polyinsaturés
0,026g
Glucides
4,66g
2%
Sucre
0,2g
0%
Fibre
0,4g
Protéine
1,15g
2%
Sel
0,11g
2%
Cholestérol
2mg
Potassium
71mg
4%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
1%
de VQR*
(23 cal)
1% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (77%)
 
Gras (4%)
 
Protéine (19%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

Procurez-vous l'appli
    
© 2024 FatSecret. Tous droits réservés.