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Rendements:
8 portion(s)
Type de repas:
accompagnements
Note:
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par le membre: Janelleas

Jalapeno Poppers

These baked and battered poppers have minimal points but maximum flavor.

Ingrédients

Directives

  1. Pre-heat oven to 350 °F (175 °C). Coat a large baking sheet with cooking spray.
  2. In a medium bowl, combine cream cheese, cheddar cheese and mayonnaise; mix well and set aside.
  3. Halve the jalapenos lengthwise and remove seeds. (Oil and seeds from the peppers can be irritating - wear gloves or put plastic bags over your hands. And do not rub your eyes.)
  4. Stuff jalapeno halves with cream cheese mixture.
  5. Place egg substitute in a shallow dish. Place cereal crumbs in a separate shallow dish.
  6. Dip stuffed jalapeno halves into egg substitute and then roll in cereal crumbs to coat.
  7. Transfer jalapenos to prepared baking sheet and coat with cooking spray.
  8. Bake until filling is bubbly, about 30 minutes. Serve hot.
319 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
This recipe is not Atkins friendly! If you use full fat instead of low fat and omit the cereal its closer to an inductions friendly food.
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03 avr. 13 par le membre: cdjuhasz
I'm gonna make these and use real mayo to cut out the carbs and roll them in ground flaxseed, reducing the carb count even more! Can't wait to try them!
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30 août 12 par le membre: angiekae68
Low fat cheese and mayo have carbs, cereal not ok for atkins induction
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30 août 12 par le membre: pleiadesm45
I've made something similar and it sure beats the deep fat fried batter coated ones you get in bars & restaurants.
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26 mars 09 par le membre: graphickat
I made these for Super Bowl Sunday and they were as good as the real thing. I took the tip from the commenter above and used Panko crumbs instead of corn flakes. They were crispy and delicious.
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08 févr. 09 par le membre: NotTheSame
This sounds great ! You could probably lighten this by using PANKO instead of cereal flakes too. YUM ! I love poppers, and haven't had them in a LOOOOONG time !
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28 janv. 09 par le membre: MusicMom123
These look awesome!
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26 janv. 09 par le membre: Simavision

     
 

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par le membre: Barbarabzm
Recette de petit-déjeuner délicieuse, rapide et facile.
par le membre: Emitoluya
Snack moyennement sucré, savoureux et faible en calories.
par le membre: GenialeGenia
Délicieux et facile à préparer.
par le membre: ilaria.ferre972
Riche, moelleux et sucré.

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 56 calories dans 1 portion de Jalapeno Poppers.
Répartition Calorique: 45% gras, 28% glu, 27% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
235 kj
3%
56 kcal
Gras
2,82g
4%
Gras Saturés
1,254g
6%
Gras Monoinsaturés
0,806g
Gras Polyinsaturés
0,602g
Glucides
3,91g
2%
Sucre
0,83g
1%
Fibre
0,5g
Protéine
3,79g
8%
Sel
0,29g
5%
Cholestérol
6mg
Potassium
77mg
4%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
3%
de VQR*
(56 cal)
3% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (28%)
 
Gras (45%)
 
Protéine (27%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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