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Pad Beef Basil
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Rendements:
5 portion(s)
Temps de Préparation:
20 mins
Temps de Cuisson:
10 mins
Type de repas:
plats principaux
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre:
macaroniinny
Pad Beef Basil
Spicy Thai beef dish to be eaten on its own, over rice or with lettuce wraps.
Ingrédients
2 cuillères à café sugar
1 1/4 cups fresh Thai basil
2 tbsps fish sauce
1 1/2
tasses
beef broth
1 tasse, haché onion
1
large
green pepper
10 chili peppers
1 1/4 lbs lean ground beef
Directives
Heat a wok or frying pan to medium-high. Begin sautéing the onions.
Add the beef and cook until most of the pink is gone.
Add remaining ingredients and sauté to combine and cook down until basil has wilted and beef is cooked through.
80 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
Commentaires
that sounds soooo good. I will have to try it out. I will have this for lunch I think. Thank you
02 août 11 par le membre:
pondlilly
make some sustitutions here ie. splenda and julienned young green onions. Skip the rice and make it a lettuce wrap. This can be made with tofu as well if u prefer just be sure to press it well.
09 mai 11 par le membre:
lowcarbguy
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Résumé Nutritionnel:
Il y a 226 calories dans 1 portion de Pad Beef Basil.
Répartition Calorique:
25% gras
, 27% glu, 48% prot.
Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
944 kj
11%
226 kcal
Gras
6,27g
9%
Gras Saturés
2,65g
13%
Gras Trans
0,386g
Gras Monoinsaturés
2,502g
Gras Polyinsaturés
0,588g
Glucides
15,33g
6%
Sucre
9,09g
10%
Fibre
2,8g
Protéine
27,43g
55%
Sel
2,47g
41%
Cholestérol
70mg
Potassium
861mg
43%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
11%
de VQR*
(226 cal)
Répartition Calorique:
Glucide (27%)
Gras (25%)
Protéine (48%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories
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