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Chakalaka
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Rendements:
4 portion(s)
Temps de Préparation:
15 mins
Temps de Cuisson:
15 mins
Type de repas:
accompagnements
sauces et condiments
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre:
skinnyzee-01
Chakalaka
A relish of grated carrot and baked beans.
Ingrédients
5 g extra extra hot peri-peri sauce
400 g baked beans in tomato sauce
4 tbsps sunflower oil
4 moyennes carrots, grated
Directives
Peel and grate carrots.
Heat oil on a stove (while grating carrots).
Once oil is heated, saute the grated carrot until soft.
Add baked beans and continue to cook for no more than 3 minutes.
Add a dash of peri-peri sauce and remove from heat.
Serve hot or cold.
37 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
Commentaires
You can also grate onions and green peper with the carrots
22 juin 15 par le membre:
Mantsepeng
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Résumé Nutritionnel:
Il y a 231 calories dans 1 portion de Chakalaka.
Répartition Calorique:
57% gras
, 36% glu, 8% prot.
Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
965 kj
12%
231 kcal
Gras
14,97g
21%
Gras Saturés
1,396g
7%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
6,183g
Gras Polyinsaturés
5,525g
Glucides
21,14g
8%
Sucre
7,34g
8%
Fibre
7,7g
Protéine
4,47g
9%
Sel
1,33g
22%
Cholestérol
0mg
Potassium
195mg
10%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
12%
de VQR*
(231 cal)
Répartition Calorique:
Glucide (35%)
Gras (57%)
Protéine (8%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories
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