Temps de Préparation: 10 mins
Temps de Cuisson: 40 mins
Type de repas:
petit-déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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par le membre: Ieksie ![](https://m.ftscrt.com/static/member/f15508ee-6a61-4c90-82c6-cabaf5608265_tiny.jpg)
Breakfast Muffins
Yummy low carb egg muffins.
Ingrédients
Directives
- Preheat oven to 180 °C.
- Dice the onion and green pepper and fry off with the bacon until onions are translucent and soft.
- Mix the eggs and cream until well mixed.
- Spoon the bacon mix into 6 ramekins and divide egg mixture equally on top of the mix.
- Bake in the oven for 40 minutes or until the egg on top is golden brown and set.
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Résumé Nutritionnel:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Il y a 402 calories dans 1 portion de Breakfast Muffins.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Répartition Calorique: 69% gras, 3% glu, 28% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
1683 kj
20%
402 kcal
Gras
30,12g
43%
Gras Saturés
10,645g
53%
Gras Trans
0,208g
Gras Monoinsaturés
12,294g
Gras Polyinsaturés
3,425g
Glucides
2,81g
1%
Sucre
1,46g
2%
Fibre
0,3g
Protéine
27,94g
56%
Sel
2,76g
46%
Cholestérol
466mg
Potassium
395mg
20%
Répartition Calorique:
Glucide (3%)
Gras (69%)
Protéine (28%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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