Type de repas:
apéritifs
accompagnements
collations
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
|
For a crispy craving these unbelievably yummy kale chips taste just like fries.
Ingrédients
Directives
- Heat oven to 350 °F (175 °C).
- Chop kale, wash and pat dry.
- Put on a sturdy bake sheet, toss with olive oil make sure that all the kale is evenly coated and then coat with apple cider vinegar.
- Place in oven for 10 minutes, remove and toss.
- Put back in oven for another 8 to 12 minutes. If kale is still soft it is not done. If it is browning to fast turn oven down to 325 °F (160 °C).
- Remove from oven sprinkle with sea salt to taste.
- Serve immediately.
262 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
|
Commentaires
This recipe is good for Atkins but the taste is terrible. I've made a lot of kale chips over the years, including this exact recipe, and they never are worth the effort.
26 févr. 09 par le membre: cokezero1982
|
|
|
|
|
Commenter sur cette recette
Vous devez vous connecter pour critiquer cette recette. Cliquez ici pour se connecter.
|
|
|
Trouver Plus de Recettes
|
Filtrer par Type de Repas
apéritifs
accompagnements
collations
Recettes plus Récentes
Super léger, sain et savoureux.
|
Riche, moelleux et sucré.
|
Collation sucrée, savoureuse et riche en fibres.
|
Doux, léger et délicieux.
|
|
Proposer une Recette
Résumé Nutritionnel:
|
|
Il y a 80 calories dans 1 portion de Kale Chips.
|
|
Répartition Calorique: 41% gras, 45% glu, 15% prot. |
|
Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
335 kj
4%
80 kcal
Gras
4,08g
6%
Gras Saturés
0,558g
3%
Gras Monoinsaturés
2,515g
Gras Polyinsaturés
0,695g
Glucides
10,06g
4%
Sucre
0g
0%
Fibre
2g
Protéine
3,32g
7%
Sel
1,56g
26%
Cholestérol
0mg
Potassium
449mg
22%
Répartition Calorique:
Glucide (44%)
Gras (41%)
Protéine (15%)
|
|
*Basé sur une VQR de 2000 calories
|