Temps de Préparation: 5 mins
Temps de Cuisson: 15 mins
Type de repas:
accompagnements
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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par le membre: VSWIFT
Oriental Green Beans
Fresh green beans with a taste of soy sauce and garlic.
Ingrédients
Directives
- In a large pot of rapidly boiling water, cook green beans until just tender, 4-5 minutes.
- While beans are cooking, in a small bowl, combine soy sauce, oil and sugar substitute and set aside.
- Drain beans and set aside.
- Spray wok or 10" skillet with nonstick cooking spray; place over medium-high heat. add garlic; cook, stiring constantly, until softened, 20-30 seconds. Add green beans; cook, stirring and turning constantly, until well coated, about 2 minutes.
- Add soy sauce mixture; continue to stir and turn until most of the liquid is absorbed, 1-2 minutes.
- Note: based on a Weight Watchers recipe.
794 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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Commentaires
My husband and I really just loved these! They were easy to make, delicious, and go well with any meat. I added some sesame seeds..yum
14 janv. 08 par le membre: LakeGirl
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Absolutly wonderful!
25 oct. 07 par le membre: amarinwa
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Excellent (I added a tad more Splenda).
11 juil. 07 par le membre: information
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Fabulous!!!!
24 juin 07 par le membre: annaf1973
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It was easy and very flavorful! I used fozen beans instead of fresh and used the bag directions to thaw.
24 mai 07 par le membre: MColeman
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Can't go wrong!
12 avr. 07 par le membre: Grace29
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only 5.84 net carbs when deducting fiber from the carb count! Great side dish to a good piece of Meat!
09 févr. 07 par le membre: VSWIFT
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Résumé Nutritionnel:
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Il y a 64 calories dans 1 portion de Oriental Green Beans.
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Répartition Calorique: 30% gras, 55% glu, 15% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
269 kj
3%
64 kcal
Gras
2,42g
3%
Gras Saturés
0,354g
2%
Gras Monoinsaturés
0,906g
Gras Polyinsaturés
1,021g
Glucides
9,84g
4%
Sucre
1,89g
2%
Fibre
4g
Protéine
2,76g
6%
Sel
1,14g
19%
Cholestérol
0mg
Potassium
266mg
13%
Répartition Calorique:
Glucide (55%)
Gras (30%)
Protéine (15%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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