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Rendements:
4 portion(s)
Temps de Préparation:
15 mins
Temps de Cuisson:
5 mins
Type de repas:
plats principaux
déjeuner
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: RaeBel72

Chinese Vegetable Chow Mein

A low calorie Chinese stir-fry meal made with fresh vegies and egg noodles.

Ingrédients

Directives

  1. Slice mushrooms. Peel and slice carrots. De-seed and slice capsicums. Break up broccoli into florets.
  2. Heat the oil in a wok or large fry pan. Add the vegetables and cook for 3 minutes.
  3. Pour in the soy sauce, vinegar and oyster sauce. Add the cooked egg noodles to the pan and heat through.
  4. Serve immediately with lime squeezed on top (if preferred).
  5. Note: can use any colour capsicum. Can use oyster mushrooms instead of brown.
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Résumé Nutritionnel:

Il y a 192 calories dans 1 portion de Chinese Vegetable Chow Mein.
Répartition Calorique: 24% gras, 62% glu, 14% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
802 kj
10%
192 kcal
Gras
5,36g
8%
Gras Saturés
0,811g
4%
Gras Trans
0,015g
Gras Monoinsaturés
1,601g
Gras Polyinsaturés
2,18g
Glucides
31,2g
12%
Sucre
3,8g
4%
Fibre
3,8g
Protéine
6,9g
14%
Sel
1,27g
21%
Cholestérol
22mg
Potassium
603mg
30%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
10%
de VQR*
(192 cal)
10% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (62%)
 
Gras (24%)
 
Protéine (14%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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