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Rendements:
6 portion(s)
Temps de Préparation:
10 mins
Temps de Cuisson:
20 mins
Type de repas:
plats principaux
déjeuner
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: RaeBel72

Vegetable Chilli Con-Carne

A delightful twist on an old family favourite. Replaced mince with colourful, juicy vegies. Very tasty & filling

Ingrédients

Directives

  1. Put olive oil, diced red onions, capsicums, zucchinis, eggplant and cajun spice in a large fry pan or wok.
  2. Cook over a medium heat for 10 minutes. Add tomatoes in juice and kidney beans. Stir and simmer for 20 minutes.
  3. Stir through the spinach and serve with slices of toasted bread.
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plats principaux déjeuner

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 216 calories dans 1 portion de Vegetable Chilli Con-Carne.
Répartition Calorique: 30% gras, 56% glu, 14% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
902 kj
11%
216 kcal
Gras
7,9g
11%
Gras Saturés
1,092g
5%
Gras Monoinsaturés
5,006g
Gras Polyinsaturés
1,152g
Glucides
33,1g
13%
Sucre
11,2g
12%
Fibre
10,9g
Protéine
7,95g
16%
Sel
2,63g
44%
Cholestérol
0mg
Potassium
830mg
42%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
11%
de VQR*
(216 cal)
11% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (56%)
 
Gras (30%)
 
Protéine (14%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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