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Rendements:
6 portion(s)
Temps de Préparation:
5 mins
Temps de Cuisson:
45 mins
Type de repas:
plats principaux
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: khutch

Bean and Mushroom Casserole

A full of flavor casserole that's ideal for winter.

Ingrédients

Directives

  1. Heat oil in oven-proof casserole and sauté onions and garlic until soft.
  2. Add carrot and potato and stir-fry 1-2 minutes.
  3. Add pumpkin cubes, tomatoes, tomato paste and water, cover pan and simmer until vegetables are soft – 10 minutes.
  4. Add mushrooms, zucchini, kidney beans, vinegar, tamari, basil and salt and pepper.
  5. Simmer for a few minutes, then spread with half the corn chips, the cheese and the rest of the chips.
  6. Bake at 375 °F (190 °C) for 25 minutes.
20 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
Phase I has no potatoes, carrots,or corn chips, otherwise it looks good!
user vote
19 janv. 07 par le membre: tnmschild

     
 

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 420 calories dans 1 portion de Bean and Mushroom Casserole.
Répartition Calorique: 41% gras, 43% glu, 16% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1758 kj
21%
420 kcal
Gras
19,98g
29%
Gras Saturés
7,406g
37%
Gras Trans
0,12g
Gras Monoinsaturés
7,508g
Gras Polyinsaturés
3,777g
Glucides
46,19g
18%
Sucre
6,38g
7%
Fibre
9,4g
Protéine
17,25g
35%
Sel
1,46g
24%
Cholestérol
30mg
Potassium
1081mg
54%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
21%
de VQR*
(420 cal)
21% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (43%)
 
Gras (41%)
 
Protéine (16%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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