Temps de Préparation: 5 mins
Temps de Cuisson: 45 mins
Type de repas:
plats principaux
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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par le membre: khutch ![](https://m.ftscrt.com/static/member/5eb25e91-52a9-4e5a-b791-9f5569dfc753_tiny.jpg)
Bean and Mushroom Casserole
A full of flavor casserole that's ideal for winter.
Ingrédients
- 1 1/2 tasses, râpés cheddar cheese
- 1/4 cuillère à café black pepper
- 2 cuillères à soupe fresh basil
- 1/4 cuillère à café salt
- 1 cuillère à soupe cider vinegar
- 2 cuillères à soupe olive oil
- 1 large carrot, chopped
- 1 gousse garlic, chopped
- 2 tasses, morceaux ou tranches mushrooms
- 1 large onion, chopped
- 1 large potato, cubed
- 1 tasse pumpkin, diced
- 1 large zucchini, sliced
- 2 tasses, hachées ou tranchées tomatoes, peeled
- 1 cuillère à soupe tomato paste
- 1/3 tasse water
- 2 cups red kidney beans (cooked)
- 1 cuillère à soupe tamari
- 4 oz corn chips
Directives
- Heat oil in oven-proof casserole and sauté onions and garlic until soft.
- Add carrot and potato and stir-fry 1-2 minutes.
- Add pumpkin cubes, tomatoes, tomato paste and water, cover pan and simmer until vegetables are soft – 10 minutes.
- Add mushrooms, zucchini, kidney beans, vinegar, tamari, basil and salt and pepper.
- Simmer for a few minutes, then spread with half the corn chips, the cheese and the rest of the chips.
- Bake at 375 °F (190 °C) for 25 minutes.
20 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/box/membersicon.gif) Commentaires
Phase I has no potatoes, carrots,or corn chips, otherwise it looks good!
19 janv. 07 par le membre: tnmschild
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Résumé Nutritionnel:
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Il y a 420 calories dans 1 portion de Bean and Mushroom Casserole.
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![](https://m.ftscrt.com/static/images/icons/myfs_box_blue.gif) |
Répartition Calorique: 41% gras, 43% glu, 16% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
1758 kj
21%
420 kcal
Gras
19,98g
29%
Gras Saturés
7,406g
37%
Gras Trans
0,12g
Gras Monoinsaturés
7,508g
Gras Polyinsaturés
3,777g
Glucides
46,19g
18%
Sucre
6,38g
7%
Fibre
9,4g
Protéine
17,25g
35%
Sel
1,46g
24%
Cholestérol
30mg
Potassium
1081mg
54%
Répartition Calorique:
Glucide (43%)
Gras (41%)
Protéine (16%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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