Temps de Préparation: 10 mins
Temps de Cuisson: 20 mins
Type de repas:
plats principaux
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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par le membre: Jen88
Baked Salmon Dijon
A great tasting salmon dish that will make this recipe a family favorite.
Ingrédients
Directives
- Whisk sour cream, dill, onion, mustard, and lemon juice in small bowl to blend.
- Pre-heat oven to 400 °F (200 °C).
- Lightly oil baking sheet with cooking spray.
- Place salmon, skin side down, on prepared sheet.
- Sprinkle with garlic powder and pepper, then spread with the sauce.
- Bake salmon until just opaque in center, about 20 minutes.
381 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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Commentaires
Yes, Great!
09 mai 20 par le membre: MaryE72
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I use Greek yogurt in place of sour cream
20 nov. 15 par le membre: avtanner
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This was pretty good.
15 juin 13 par le membre: twinklebun
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USE SOJA CREAM INSTEAD OF SOUR CREAM
01 mai 13 par le membre: marianne92
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Very tasty. Great on Calorie Count.
17 avr. 12 par le membre: Brian_G
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dont rate recipes based on your diet...
31 oct. 11 par le membre: emarxnj
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must lose the sour cream- no dairy on phase 1
& 2b
30 oct. 07 par le membre: wayiwas
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Résumé Nutritionnel:
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Il y a 251 calories dans 1 portion de Baked Salmon Dijon.
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Répartition Calorique: 36% gras, 12% glu, 52% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
1049 kj
13%
251 kcal
Gras
9,74g
14%
Gras Saturés
1,494g
7%
Gras Monoinsaturés
3,272g
Gras Polyinsaturés
3,868g
Glucides
7,59g
3%
Sucre
0,58g
1%
Fibre
0,4g
Protéine
31,54g
63%
Sel
0,42g
7%
Cholestérol
86mg
Potassium
830mg
41%
Répartition Calorique:
Glucide (12%)
Gras (36%)
Protéine (52%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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