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Rendements:
6 portion(s)
Temps de Préparation:
10 mins
Temps de Cuisson:
20 mins
Type de repas:
plats principaux
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: Jen88

Baked Salmon Dijon

A great tasting salmon dish that will make this recipe a family favorite.

Ingrédients

Directives

  1. Whisk sour cream, dill, onion, mustard, and lemon juice in small bowl to blend.
  2. Pre-heat oven to 400 °F (200 °C).
  3. Lightly oil baking sheet with cooking spray.
  4. Place salmon, skin side down, on prepared sheet.
  5. Sprinkle with garlic powder and pepper, then spread with the sauce.
  6. Bake salmon until just opaque in center, about 20 minutes.
381 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
Yes, Great!
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09 mai 20 par le membre: MaryE72
I use Greek yogurt in place of sour cream
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20 nov. 15 par le membre: avtanner
This was pretty good.
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15 juin 13 par le membre: twinklebun
USE SOJA CREAM INSTEAD OF SOUR CREAM
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01 mai 13 par le membre: marianne92
Very tasty. Great on Calorie Count.
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17 avr. 12 par le membre: Brian_G
dont rate recipes based on your diet...
user vote
31 oct. 11 par le membre: emarxnj
must lose the sour cream- no dairy on phase 1 & 2b
user vote
30 oct. 07 par le membre: wayiwas

     
 

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 251 calories dans 1 portion de Baked Salmon Dijon.
Répartition Calorique: 36% gras, 12% glu, 52% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1049 kj
13%
251 kcal
Gras
9,74g
14%
Gras Saturés
1,494g
7%
Gras Monoinsaturés
3,272g
Gras Polyinsaturés
3,868g
Glucides
7,59g
3%
Sucre
0,58g
1%
Fibre
0,4g
Protéine
31,54g
63%
Sel
0,42g
7%
Cholestérol
86mg
Potassium
830mg
41%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
13%
de VQR*
(251 cal)
13% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (12%)
 
Gras (36%)
 
Protéine (52%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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