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Rendements:
2 portion(s)
Type de repas:
plats principaux
déjeuner
Note:
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par le membre: AlgaeGirl

Salmon with Sweet Peppers and Garlic

An easy-peasy, lemon squeazy, pan-roasted salmon dish.

Ingrédients

Directives

  1. Heat the oil in a fry pan over high heat.
  2. Add peppers and garlic and cook, stirring constantly, for 2 minutes.
  3. Push the peppers to one side of the pan and lay the salmon beside them.
  4. Cook for one minute, flip and add the juice.
  5. Sprinkle with thyme and cayenne.
  6. Spoon the peppers over the fish.
  7. Cover, reduce the heat and cook for 6 minutes.
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Résumé Nutritionnel:

Il y a 679 calories dans 1 portion de Salmon with Sweet Peppers and Garlic.
Répartition Calorique: 44% gras, 8% glu, 48% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
2841 kj
34%
679 kcal
Gras
32,3g
46%
Gras Saturés
4,904g
25%
Gras Monoinsaturés
13,267g
Gras Polyinsaturés
10,985g
Glucides
13,56g
5%
Sucre
9,52g
11%
Fibre
2,6g
Protéine
80,08g
160%
Sel
0,44g
7%
Cholestérol
218mg
Potassium
2261mg
113%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
34%
de VQR*
(679 cal)
34% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (8%)
 
Gras (44%)
 
Protéine (48%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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