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Rendements:
10 portion(s)
Temps de Préparation:
10 mins
Temps de Cuisson:
30 mins
Type de repas:
soupes
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: Cyrillia

Carrot Soup

A low calorie vegan soup that is hearty and delicious.

Ingrédients

Directives

  1. Chop all vegetables into small pieces, place in a large pot of boiling water.
  2. Allow to boil until tender.
  3. Let cool, add garlic and puree in food processor (for heartier texture) or blender (for smooth texture).
  4. Adding garlic at the end will give the soup a bite.
  5. Re-heat and salt and pepper to taste.
225 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
I added basilic, Presley and black pepper
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30 janv. 17 par le membre: Roxx12
I probably screwed this up somehow but it was inedible for me. It basically just tasted like garlic even though I halfed the amount required. :|
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14 nov. 12 par le membre: Allenthegirl
I added about a 1/4 cup of low sodium chicken broth (not vegan anymore after this, obviously...) for more flavor and it was very good. I also added rosemary and other spices before blending as well as red and yellow bell pepper instead of celery- delicious! Thanks for this recipe!
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05 févr. 12 par le membre: Sophie_G
I did not like this it was lacking flavour :(
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08 août 11 par le membre: rubi13
Maybe I made this wrong but I did not like this at all :(
user vote
24 mai 11 par le membre: chibishichan1x2
Excellent flavor, filling and keeps for quite awhile.
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19 avr. 10 par le membre: vicstratton
The garlic makes this sooo tasty. I used cabbage instead of celery though.
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14 janv. 10 par le membre: Boo Boo Boo
easy to make and tastes so good.
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13 déc. 09 par le membre: slowbella

     
 

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 38 calories dans 1 portion de Carrot Soup.
Répartition Calorique: 5% gras, 86% glu, 9% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
158 kj
2%
38 kcal
Gras
0,22g
0%
Gras Saturés
0,039g
0%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
0,019g
Gras Polyinsaturés
0,109g
Glucides
8,8g
3%
Sucre
4,11g
5%
Fibre
2,5g
Protéine
0,95g
2%
Sel
0,18g
3%
Cholestérol
0mg
Potassium
301mg
15%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
2%
de VQR*
(38 cal)
2% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (86%)
 
Gras (5%)
 
Protéine (9%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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