Temps de Préparation: 5 mins
Temps de Cuisson: 1 h
Type de repas:
plats principaux
salades et vinaigrettes
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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par le membre: Bren911
Brown Rice and Sweet Potato Salad
A great salad that's really a main meal!
Ingrédients
Directives
- Cook rice, drain and set aside.
- Combine sweet potato, 1 tbsp olive oil, cumin, sugar and salt and toss.
- Combine pepitas (pumpkin seeds) and sunflowers seeds in separate baking dish.
- Bake sweet potato and seeds at 450 °F (230 °C) for 10 minutes and remove seeds, roast potatoes another 25 minutes.
- Combine vingear, soy sauce and 1 tbsp olive oil as the dressing and season.
- Mix rice, seeds and sweet potato with cilantro and add dressing.
58 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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Commentaires
Whats brownulated brown sugar?
26 sept. 07 par le membre: Angel_Fire
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Résumé Nutritionnel:
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Il y a 302 calories dans 1 portion de Brown Rice and Sweet Potato Salad.
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Répartition Calorique: 24% gras, 66% glu, 9% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
1264 kj
15%
302 kcal
Gras
8,23g
12%
Gras Saturés
1,332g
7%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
3,626g
Gras Polyinsaturés
2,898g
Glucides
50,28g
19%
Sucre
5,24g
6%
Fibre
4,7g
Protéine
6,89g
14%
Sel
0,77g
13%
Cholestérol
0mg
Potassium
490mg
25%
Répartition Calorique:
Glucide (67%)
Gras (24%)
Protéine (9%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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