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Rendements:
2 portion(s)
Type de repas:
plats principaux
déjeuner
Note:
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par le membre: AlgaeGirl

Orange and Gold Chicken

A quick, easy and flavorful chicken skillet.

Ingrédients

Directives

  1. Heat oil in a medium hot skillet.
  2. Cook chicken for about 3 minutes.
  3. Add remaining ingredients and cook for 3 more minutes or until chicken is no longer pink.
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Résumé Nutritionnel:

Il y a 471 calories dans 1 portion de Orange and Gold Chicken.
Répartition Calorique: 48% gras, 6% glu, 46% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1969 kj
24%
470 kcal
Gras
24,78g
35%
Gras Saturés
5,394g
27%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
10,6g
Gras Polyinsaturés
6,452g
Glucides
6,9g
3%
Sucre
1,96g
2%
Fibre
2,2g
Protéine
53,72g
107%
Sel
1,82g
30%
Cholestérol
140mg
Potassium
634mg
32%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
24%
de VQR*
(470 cal)
24% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (6%)
 
Gras (48%)
 
Protéine (46%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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