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Balsamic Roasted Vegetables
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Rendements:
4 portion(s)
Type de repas:
accompagnements
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre:
bcatrett
Balsamic Roasted Vegetables
A great veggie side dish with different types of peppers, squash, carrots, asparagus, zucchini and onion.
Ingrédients
1 tbsp extra virgin olive oil
2 tbsp balsamic vinegar
2 cuillères à café pepper
1 cuillère à café salt
1 tasse asparagus
8 oz sweet onion
1 tasse, haché green bell pepper
2 tasses, tranchées yellow summer squash
1 tasse, haché red bell pepper
8 oz yellow sweet peppers
16 oz zucchini
8 oz baby carrots
Directives
Pre-heat oven to 450 °F (220 °C).
Line a baking pan with foil.
Cut and slice all vegetables.
Season with fresh ground salt and pepper.
Toss with olive oil and balsamic vinegar.
Bake for approximately 20-25 minutes until vegetables are desired crispness.
Note: vegetables should caramelize and be crispy.
167 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
Commentaires
Very tasty, but could reduce the pepper. Seemed like it over powered.
03 juin 13 par le membre:
1sonny
3 pts
03 déc. 11 par le membre:
mama mel
Great mix of veggies. We didn't have fresh asparagus at our local store, so I used green beans. Delish!
04 févr. 11 par le membre:
TJ Alred
I only made this with Asparagus but it was so good! My boyfriend enjoyed it too!
19 avr. 10 par le membre:
Byrdface
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Résumé Nutritionnel:
Il y a 149 calories dans 1 portion de Balsamic Roasted Vegetables.
Répartition Calorique:
24% gras
, 60% glu, 16% prot.
Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
621 kj
7%
148 kcal
Gras
4,6g
7%
Gras Saturés
0,726g
4%
Gras Monoinsaturés
2,569g
Gras Polyinsaturés
0,916g
Glucides
25,64g
10%
Sucre
9,64g
11%
Fibre
6,8g
Protéine
6,61g
13%
Sel
1,60g
27%
Cholestérol
0mg
Potassium
1205mg
60%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
7%
de VQR*
(148 cal)
Répartition Calorique:
Glucide (60%)
Gras (24%)
Protéine (16%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories
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