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Rendements:
4 portion(s)
Type de repas:
accompagnements
Note:
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par le membre: bcatrett

Balsamic Roasted Vegetables

A great veggie side dish with different types of peppers, squash, carrots, asparagus, zucchini and onion.

Ingrédients

Directives

  1. Pre-heat oven to 450 °F (220 °C).
  2. Line a baking pan with foil.
  3. Cut and slice all vegetables.
  4. Season with fresh ground salt and pepper.
  5. Toss with olive oil and balsamic vinegar.
  6. Bake for approximately 20-25 minutes until vegetables are desired crispness.
  7. Note: vegetables should caramelize and be crispy.
167 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
Very tasty, but could reduce the pepper. Seemed like it over powered.
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03 juin 13 par le membre: 1sonny
3 pts
user vote
03 déc. 11 par le membre: mama mel
Great mix of veggies. We didn't have fresh asparagus at our local store, so I used green beans. Delish!
user vote
04 févr. 11 par le membre: TJ Alred
I only made this with Asparagus but it was so good! My boyfriend enjoyed it too!
user vote
19 avr. 10 par le membre: Byrdface

     
 

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 149 calories dans 1 portion de Balsamic Roasted Vegetables.
Répartition Calorique: 24% gras, 60% glu, 16% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
621 kj
7%
148 kcal
Gras
4,6g
7%
Gras Saturés
0,726g
4%
Gras Monoinsaturés
2,569g
Gras Polyinsaturés
0,916g
Glucides
25,64g
10%
Sucre
9,64g
11%
Fibre
6,8g
Protéine
6,61g
13%
Sel
1,60g
27%
Cholestérol
0mg
Potassium
1205mg
60%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
7%
de VQR*
(148 cal)
7% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (60%)
 
Gras (24%)
 
Protéine (16%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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