Type de repas:
accompagnements
déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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par le membre: lizvero
Baked Cauliflower Gratin
A yummy side dish full of healthy nutrients.
Ingrédients
Directives
- Open cauliflower and separate the flowers.
- Cook on medium-low with milk for 10 minutes, set aside.
- Cook onion, garlic and margarine until onion is soft.
- When cauliflower is soft add this to the onion mix, mix softly.
- Put mix in a 10x12" casserole dish sprayed with some oil.
- Add cheddar cheese on top and put in the oven for 15 minutes at 350° F (175° C).
110 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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Commentaires
No because you can't have milk in Induction, and Atkins reccomends butter not margarine/
28 janv. 10 par le membre: lovelykish
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I love this version. It is just as satisfying as mashed potatoes!
30 avr. 09 par le membre: jlevitt
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My kids love it, my mother love, my husband ask for more,and for me its my side dish instead of rice or potatoes, and yes I love it too.
28 avr. 09 par le membre: lizvero
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Résumé Nutritionnel:
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Il y a 141 calories dans 1 portion de Baked Cauliflower Gratin.
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Répartition Calorique: 49% gras, 33% glu, 18% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
589 kj
7%
141 kcal
Gras
8,24g
12%
Gras Saturés
2,017g
10%
Gras Trans
1,125g
Gras Monoinsaturés
3,045g
Gras Polyinsaturés
0,91g
Glucides
12,34g
5%
Sucre
6,5g
7%
Fibre
3,9g
Protéine
6,8g
14%
Sel
1,47g
25%
Cholestérol
8mg
Potassium
534mg
27%
Répartition Calorique:
Glucide (33%)
Gras (49%)
Protéine (18%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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