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Rendements:
25 portion(s)
Temps de Préparation:
10 mins
Temps de Cuisson:
50 mins
Type de repas:
pains et produits de boulangerie
collations
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: monasafiya

Mixed Seeds Crackers

Homemade crackers full of nutritious seeds.

Ingrédients

Directives

  1. Preheat your oven to 180 °C. Lightly oil your flat baking tray with coconut or olive oil.
  2. Add the psyllium husks to a mixing bowl and gradually add the water until you get a thick, slightly gooey mixture.
  3. Add the remaining ingredients and mix thoroughly.
  4. Spread the mixture out as even and thin as possible, without it separating.
  5. Bake for about 30 minutes, rotating accordingly.
  6. After 30 minutes take the tray out of the oven and break the cracker sheet into portions. Pop back into the oven for a further 20 minutes.
  7. You can also leave them in a warm oven overnight to further dehydrate. Once cooled, store in an airtight container.
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Résumé Nutritionnel:

Il y a 66 calories dans 1 portion de Mixed Seeds Crackers.
Répartition Calorique: 73% gras, 11% glu, 15% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
276 kj
3%
66 kcal
Gras
5,52g
8%
Gras Saturés
0,397g
2%
Gras Monoinsaturés
1,26g
Gras Polyinsaturés
1,919g
Glucides
1,92g
1%
Sucre
0,19g
0%
Fibre
1,4g
Protéine
2,56g
5%
Sel
0,00g
0%
Cholestérol
0mg
Potassium
26mg
1%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
3%
de VQR*
(66 cal)
3% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (12%)
 
Gras (73%)
 
Protéine (15%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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