Temps de Préparation: 5 mins
Temps de Cuisson: 15 mins
Type de repas:
accompagnements
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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Tasty fried tofu with piquant spices.
Ingrédients
Directives
- Mix the paprika, cumin, coriander, salt and some freshly ground pepper on a plate and spread it out.
- Cut tofu in half, then slice each half horizontally to make four pieces. Dip the pieces into the spices, coating them all over.
- Heat the oil in a frying pan, add the tofu and cook until brown and crispy on one side, about 4-5 minutes. Turn the pieces over and cook the other side.
- Pour in the lemon juice. Let the mixture sizzle and bubble until the liquid disappears, then serve at once.
- Note: Based on the "Spicy Tofu" recipe from recipe from The Vegetarian Low-Carb Diet Cookbook by Rose Elliot.
79 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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Commentaires
Perfect amount of spices, this is my go-to recipe for a delicious spicy tofu dinner.
12 juin 14 par le membre: mbrewer2011
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Résumé Nutritionnel:
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Il y a 184 calories dans 1 portion de Spicy Tofu.
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Répartition Calorique: 61% gras, 14% glu, 26% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
770 kj
9%
184 kcal
Gras
13,64g
19%
Gras Saturés
1,035g
5%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
6,738g
Gras Polyinsaturés
4,061g
Glucides
6,86g
3%
Sucre
0,74g
1%
Fibre
2,6g
Protéine
12,86g
26%
Sel
1,54g
26%
Cholestérol
0mg
Potassium
127mg
6%
Répartition Calorique:
Glucide (13%)
Gras (61%)
Protéine (26%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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