Ajoutez à mon Livre de Cuisine
Ajoutez au Journal Alimentaire
Rendements:
6 portion(s)
Temps de Préparation:
15 mins
Temps de Cuisson:
30 mins
Type de repas:
plats principaux
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: cle1969

Thai Peanut Chicken

An easy, satisfying Thai chicken pasta.

Ingrédients

Directives

  1. Heat 2 tablespoons of the dressing in large skillet on medium heat.
  2. Add chicken; cook and stir 5 minutes or until cooked through.
  3. Stir in remaining dressing, water, broth, soy sauce and peanut butter. Bring to boil. Add spaghetti; cover. Simmer 5 minutes.
  4. Add vegetables; mix lightly. Simmer, covered, 4 to 6 minutes or until fettuccine is tender.
  5. Note: each serving is 3/4 cup.
346 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
Mmmm... delicious thank you for sharing. My husband says it tastes just like the one at the cheesecake factory :)
user vote
14 mars 12 par le membre: Gina la latina
I used Zucchini and red pepper instead of Broccli and I added some onion. I also added some Sriracha and ceyenne pepper to fire it up a bit! I used Natural peanut butter also so I saved a little sugar there. However, I did use sweetened Rice Vinegar (Mirin) to cook the chicken in. I don't keep many salad dressings around the house.
user vote
09 mars 12 par le membre: Shigatsumoon
It is not suited for me to brin to a pot luck, because the Peanut Butter did not taste right after sitting for a while. It was good when it was taken off the stove! Thank You
user vote
13 oct. 11 par le membre: alohafrank
It was good, smelled better than it tasted. I would recommend changing the serving size to grams instead of 3/4 cup, definitely appreciate precise calorie calculations!
user vote
11 oct. 11 par le membre: IvvIBig_DIvvI
Great Recipe =)
user vote
16 sept. 11 par le membre: TankRene

     
 

Commenter sur cette recette



Vous devez vous connecter pour critiquer cette recette. Cliquez ici pour se connecter.
 

Trouver Plus de Recettes

Filtrer par Type de Repas

plats principaux

Recettes plus Récentes

par le membre: Charlotte0304
Savoureux et moelleux sans sucre raffiné ajouté.
par le membre: TsiporaElbeze
Une saveur délicieusement gourmande, parfaite avec un verre de lait.
par le membre: comorgane
Recette légère, savoureuse et faible en gras pour une entrée ou un dîner.
par le membre: Emoliv
A naturally sweet and hearty breakfast option.

Proposer une Recette

Résumé Nutritionnel:

Il y a 328 calories dans 1 portion de Thai Peanut Chicken.
Répartition Calorique: 14% gras, 55% glu, 31% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1371 kj
16%
328 kcal
Gras
5,03g
7%
Gras Saturés
0,804g
4%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
1,352g
Gras Polyinsaturés
1,112g
Glucides
44,31g
17%
Sucre
6,96g
8%
Fibre
4,1g
Protéine
25,39g
51%
Sel
2,98g
50%
Cholestérol
40mg
Potassium
266mg
13%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
16%
de VQR*
(328 cal)
16% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (55%)
 
Gras (14%)
 
Protéine (31%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

Procurez-vous l'appli
    
© 2024 FatSecret. Tous droits réservés.