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Homemade White Bread
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Rendements:
16 portion(s)
Temps de Préparation:
30 mins
Temps de Cuisson:
45 mins
Type de repas:
pains et produits de boulangerie
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre:
ImmutableSerenade
Homemade White Bread
Delicious homemade white bread.
Ingrédients
2 tsp sea salt
3
tasses
water
1 1/2 tbsps yeast
3 cuillères à soupe honey
6 tasses flour
Directives
in a large mixing bowl add yeast, honey and salt.
Mix until the honey melts and then let sit for about 10 minutes.
Add 4 cups of flour and mix for at least ten minutes activating the gluten. When the dough is smooth add the last 2 cups and use a stiff or wooden spatula to incorporate the rest of the flour.
Divide the dough into two 9x4" greased bread pans and let rise in a warm place for 15 minutes.
Place in a cold oven for 10 minutes at 200-250 °F (90-120 °C) and then increase to 350 °F (175 °C) for 40 minutes. (If you have any hot spots in your oven be sure to check your bread early on.)
Remove from oven and loosen the edges with a knife and place on cooling rack.
Don't be afraid to cut into the bread while it's still hot. It will get squishy but tastes like heaven!
49 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
Commentaires
Delist! Enjoyed a slice with my soup tonight. My son chose a half a piece of bread over gingerbread cake.
06 janv. 13 par le membre:
beckaboo75
3 pts
03 déc. 11 par le membre:
mama mel
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Résumé Nutritionnel:
Il y a 186 calories dans 1 portion de Homemade White Bread.
Répartition Calorique:
3% gras
, 86% glu, 12% prot.
Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
778 kj
9%
186 kcal
Gras
0,51g
1%
Gras Saturés
0,079g
0%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
0,07g
Gras Polyinsaturés
0,194g
Glucides
39,44g
15%
Sucre
3,36g
4%
Fibre
1,5g
Protéine
5,28g
11%
Sel
0,71g
12%
Cholestérol
0mg
Potassium
75mg
4%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
9%
de VQR*
(186 cal)
Répartition Calorique:
Glucide (85%)
Gras (3%)
Protéine (12%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories
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