Ajoutez à mon Livre de Cuisine
Ajoutez au Journal Alimentaire
Rendements:
4 portion(s)
Temps de Préparation:
10 mins
Temps de Cuisson:
40 mins
Type de repas:
accompagnements
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: jhoward96

Sauteed Cabbage & Onions with Garlic

Quick and easy flavorful side dish.

Ingrédients

Directives

  1. Shred or chop cabbage and set aside.
  2. Over medium heat sauté onions in oil until golden brown, stirring often, add garlic and sauté for just one minute.
  3. Add cabbage and cook, stirring frequently, until cabbage is limp and turns a brighter green (about 5 minutes).
  4. Sprinkle on Splenda and continue to cook, stirring often, until cabbage takes on an amber color and begins to brown lightly (about 25 more minutes).
  5. Season to taste.
101 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
For LCHF/Keto diets: 3.6 gr less carbs if sweetener is omitted. Save another 1 gr carb if a tsp garlic powder is used instead of 3 fresh cloves. That would make it about 13 carbs. Use i/2 cup chopped onion instead of a large onion to save about 8 gr more carbs--only 5 carbs left.
user vote
18 janv. 17 par le membre: revvit
How times have changed! Use olive or coconut oil or butter or even avo oil for good healthy fat in LCHF or banting lifestyle and ditch the Splenda....
user vote
21 mai 16 par le membre: jeannehemsted
Very good served with some soy sauce to taste.
user vote
03 juil. 11 par le membre: Namastout
replace the oil with broth (I'd use 1/4 cup or more)..then you have the best of both worlds.
user vote
04 avr. 11 par le membre: bonrat
I halved the olive oil and skipped the splenda - but Sauteed Cabbage and Onions are one of my favorite dishes..Thanks for reminding me of that!
user vote
29 déc. 10 par le membre: MrsWitzke
For low calorie diets ditch the olive oil. I have been doing diets with not much emphasis on calories, and the best bet for a recipe like this is non-stick spray and eliminate the fat and especially high calories. Most of us really doing low calorie dieting have to really be careful with the olive oil no matter how healthy it is...
user vote
09 août 10 par le membre: GlennM
The fat to carbohydrate ration is abit high for most Jenny Craig recipes...I've noticed that most Jenny craig foods show a 4 - 7 times as many carbos to fat for most foods...HOwever, deleting the olive oil or simply making only 1/3 the amount would markedly reduce the amount of fat although the rations would be the same...The total calorie count for such a filling side dish, or main dish in my case, is not too bad...
user vote
14 juin 10 par le membre: Sophia M W
Why wouldn't you just use a non-stick spray to start the cooking and then lower the heat to get the consistancy you want. It would save 160 calories from the dish.
user vote
23 août 09 par le membre: FREDSKINS62

     
 

Commenter sur cette recette



Vous devez vous connecter pour critiquer cette recette. Cliquez ici pour se connecter.
 

Trouver Plus de Recettes

Filtrer par Type de Repas

accompagnements

Recettes plus Récentes

Riche, moelleux et sucré.
par le membre: bouyoncube
Gaufre sans beurre ni sucre raffiné ajoutés.
par le membre: Barbarabzm
Recette de petit-déjeuner délicieuse, rapide et facile.
par le membre: xfred01
Moelleux, modérément sucré et délicieux.

Proposer une Recette

Résumé Nutritionnel:

Il y a 136 calories dans 1 portion de Sauteed Cabbage & Onions with Garlic.
Répartition Calorique: 43% gras, 47% glu, 10% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
567 kj
7%
136 kcal
Gras
7,31g
10%
Gras Saturés
1,048g
5%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
5,029g
Gras Polyinsaturés
1,165g
Glucides
17,7g
7%
Sucre
9,76g
11%
Fibre
5,8g
Protéine
3,76g
8%
Sel
0,10g
2%
Cholestérol
0mg
Potassium
622mg
31%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
7%
de VQR*
(136 cal)
7% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (47%)
 
Gras (43%)
 
Protéine (10%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

Procurez-vous l'appli
    
© 2024 FatSecret. Tous droits réservés.