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Rendements:
4 portion(s)
Temps de Préparation:
15 mins
Temps de Cuisson:
45 mins
Type de repas:
plats principaux
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: westcoast88

Roasted Chicken Thighs with Fall Fruit Salsa

A fall favorite that chicken lovers will enjoy no matter the season.

Ingrédients

Directives

  1. Pre-heat oven to 375 °F (190 °C).
  2. In large bowl, toss chicken thighs, olive oil, paprika, salt and pepper.
  3. Place chicken thighs in large roasting pan, skin side down. Roast 20 minutes.
  4. Turn thighs over to skin side up; roast an additional 20 minutes or until chicken is browned and cooked through, with an internal temperature of 180 °F (80 °C).
  5. While thighs roast, make salsa by combining all ingredients in large bowl. Mix gently and set aside at room temperature. Taste for seasoning and adjust accordingly.
  6. Place thighs on serving platter. Spoon salsa over each thigh; pass remaining salsa at table.
408 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
excellent main meal good and spicy rich and tender chicken family loved it
user vote
10 nov. 11 par le membre: mariah747
Good recipe, but a little more sugar than I wanted. Still recommend it highly.
user vote
05 janv. 11 par le membre: dmkorte1
An ideal recipe for the Ancient European diet. A miture of meat and natural fruits and vegetables
user vote
26 mai 10 par le membre: Runesinger

     
 

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 370 calories dans 1 portion de Roasted Chicken Thighs with Fall Fruit Salsa.
Répartition Calorique: 42% gras, 38% glu, 19% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1546 kj
18%
370 kcal
Gras
17,93g
26%
Gras Saturés
3,944g
20%
Gras Monoinsaturés
9,271g
Gras Polyinsaturés
3,257g
Glucides
36,67g
14%
Sucre
25,66g
29%
Fibre
6,3g
Protéine
18,54g
37%
Sel
2,88g
48%
Cholestérol
63mg
Potassium
496mg
25%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
18%
de VQR*
(370 cal)
18% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (39%)
 
Gras (42%)
 
Protéine (19%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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