Temps de Préparation: 40 mins
Temps de Cuisson: 30 mins
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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Grandma's rice pudding is surely a family favorite.
Ingrédients
Directives
- Cook rice.
- Beat eggs, add sugar to taste, and vanilla. Add scalded milk.
- Put a tablespoon of margarine (or butter)into casserole, melt in oven.
- Pour in rice and egg mixture. Should be quite soupy.
- Add second tablespoon of margarine, sprinkle with cinnamon and sugar mix.
- Bake for 20-30 minutes until knife comes out clean.
- Serve with a little milk and additional cinnamon/sugar mix if needed.
260 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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Commentaires
What's the serving size?
10 févr. 15 par le membre: thinnerbob
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2 pts
03 déc. 11 par le membre: mama mel
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what is the baking temperature? I'm going to give it a shot at 350.
02 janv. 11 par le membre: Ktutcher
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2pts
15 mai 10 par le membre: Susie-Q
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I would like to try this recipe but before I do, being kitchen challenged and all, I need to know how to scald milk. HELP!
06 févr. 10 par le membre: Kreismanis
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I love this recipe. It is quick and easy and very tasty.
01 nov. 09 par le membre: HiltonBarbie
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Résumé Nutritionnel:
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Il y a 72 calories dans 1 portion de Rice Pudding.
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Répartition Calorique: 18% gras, 65% glu, 16% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
303 kj
4%
72 kcal
Gras
1,44g
2%
Gras Saturés
0,51g
3%
Gras Trans
0,006g
Gras Monoinsaturés
0,513g
Gras Polyinsaturés
0,196g
Glucides
11,62g
4%
Sucre
7,91g
9%
Fibre
0,2g
Protéine
2,91g
6%
Sel
0,14g
2%
Cholestérol
54mg
Potassium
75mg
4%
Répartition Calorique:
Glucide (66%)
Gras (18%)
Protéine (16%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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