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Curry Chicken Salad
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Rendements:
8 portion(s)
Type de repas:
apéritifs
plats principaux
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre:
VSWIFT
Curry Chicken Salad
Chicken salad with a little sweet taste.
Ingrédients
3 cuillères à café curry powder
1 tasse mayonnaisse
1 1/2 poulets, sans os (or 3 chicken breasts and 6 thighs)
1/2 tasse, sans grains red grapes, sliced in halves
1
tige, moyenne
celery, thinly sliced
4 oz mandarin oranges, rinsed and drained
Directives
Simmer the chicken with water on the stove for 20 minutes or until chicken comes easily off the bone.
Let the chicken cool and debone. Cut into small bite size pieces. (You can save broth for other recipes).
Mix cooled chopped chicken with all the other ingredients in a bowl.
Refrigerate.
To serve, scoop a 1/2 cup on a bed of lettuce. Slivered almonds make a nice touch as a garnish if desired.
Note: if you want to lower the carb count you can omit the mandarin oranges and grapes, however the taste isn't quite the same without them.
56 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
Commentaires
No Mayo
19 févr. 08 par le membre:
Ladyrider
This is something I have always made. I add a few cranberries sometimes. Sometimes I omit the grapes. And when I am in a hurry, I use canned chicken. Also nice over fresh baby spinach.
26 juin 07 par le membre:
Moxiegirl78
Hold back on the mayo
27 janv. 07 par le membre:
laurs
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Résumé Nutritionnel:
Il y a 671 calories dans 1 portion de Curry Chicken Salad.
Répartition Calorique:
67% gras
, 6% glu, 26% prot.
Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
2809 kj
34%
671 kcal
Gras
49,65g
71%
Gras Saturés
12,812g
64%
Gras Monoinsaturés
19,322g
Gras Polyinsaturés
13,833g
Glucides
10,75g
4%
Sucre
4,71g
5%
Fibre
0,6g
Protéine
43,51g
87%
Sel
0,96g
16%
Cholestérol
190mg
Potassium
557mg
28%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
34%
de VQR*
(671 cal)
Répartition Calorique:
Glucide (7%)
Gras (67%)
Protéine (26%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories
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