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Rendements:
8 portion(s)
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: VSWIFT

Mexican Style Soup

A low carb semi-spicy soup topped with grated cheese.

Ingrédients

Directives

  1. Use the same pot for all ingredients.
  2. Dice and brown chicken in pan with olive oil.
  3. Take chicken out of pan and set aside.
  4. In same pan, put some of the olive oil, the onions, bell peppers and garlic. Stir until soft.
  5. Add cumin and chili powder, then add diced tomatoes and green chili's (do not drain juice).
  6. Add chicken broth and cilantro and bring to boil.
  7. Serve hot topped with shredded cheese. Tortilla chips can be added if desired.
170 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
What is 1 serving 1 cup? 2 cups?
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10 mars 16 par le membre: Grandma1930
Very good and spicy soup! I added black beans to mine for a little color.
user vote
21 nov. 07 par le membre: addmalmom
Has cheese
user vote
04 févr. 07 par le membre: Chez

     
 

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 322 calories dans 1 portion de Mexican Style Soup.
Répartition Calorique: 45% gras, 10% glu, 45% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
1348 kj
16%
322 kcal
Gras
16,12g
23%
Gras Saturés
6,912g
35%
Gras Trans
0,03g
Gras Monoinsaturés
6,86g
Gras Polyinsaturés
1,316g
Glucides
7,7g
3%
Sucre
2,72g
3%
Fibre
1,2g
Protéine
35,82g
72%
Sel
2,82g
47%
Cholestérol
95mg
Potassium
535mg
27%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
16%
de VQR*
(322 cal)
16% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (10%)
 
Gras (45%)
 
Protéine (45%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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