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Baked Asian Style Fish
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Rendements:
4 portion(s)
Temps de Préparation:
10 mins
Temps de Cuisson:
15 mins
Type de repas:
apéritifs
plats principaux
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre:
helcha
Baked Asian Style Fish
Delicious high protein salmon dish with Asian style vegetables.
Ingrédients
1
tasse
bean shoots
2 tasses, hachées carrots
1 cuillère à café garlic salt
4 cuillères à café ginger
4 cuillères à soupe, tranchés shallots
2 fl oz water
4 filets salmon
1 cuillère à soupe soy sauce
Directives
Wash and place salmon (or any other fish) on baking paper.
Sprinkle with garlic salt.
Grate carrot and chop shallots.
Mix carrots, chopped shallots, grated ginger, and bean shoots and place on top of fish.
Sprinkle fish with soy sauce or teriyaki sauce.
Add water to the bottom of the pan
Heat over to 390 °F (200 °C).
Bake for 10 to 15 minutes.
198 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
Commentaires
第三个山东噶速度噶速度噶速度噶速度干撒大哥撒大公司的公司的公司的公司的
20 juil. 20 par le membre:
sadftgsdgsd
I have not made it yet but plan to. The number of calories seems high for 1 serving. Is the number of calories correct? I would think this recipe would be no more than 200 calories per serving.
18 sept. 12 par le membre:
Lilmama1978
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Résumé Nutritionnel:
Il y a 611 calories dans 1 portion de Baked Asian Style Fish.
Répartition Calorique:
38% gras
, 7% glu, 54% prot.
Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
2557 kj
31%
611 kcal
Gras
25,4g
36%
Gras Saturés
3,941g
20%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
8,345g
Gras Polyinsaturés
10,191g
Glucides
10,61g
4%
Sucre
4,16g
5%
Fibre
2,7g
Protéine
80,95g
162%
Sel
1,18g
20%
Cholestérol
218mg
Potassium
2400mg
120%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
31%
de VQR*
(611 cal)
Répartition Calorique:
Glucide (8%)
Gras (38%)
Protéine (54%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories
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