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Rendements:
4 portion(s)
Temps de Préparation:
10 mins
Temps de Cuisson:
10 mins
Type de repas:
plats principaux
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: asherold

Chicken with Garlic & Parsley

Skillet seasoned sautéed chicken pieces.

Ingrédients

Directives

  1. Cut chicken in to cubes, pat the chicken dry with paper towels and toss with the flour, salt and pepper.
  2. Heat the olive oil in a large skillet over high heat.
  3. Cook the chicken 3 1/2 minutes, turning occasionally.
  4. Add the garlic, parsley and butter.
  5. Sauté 1 minute and stir to coat the chicken with the pan sauce.
313 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
A tasty recipe. Make sure to use a bit o' water in the pan after finished cooking to get up the drippings to use as a gravy for either the chicken or a side dish. ;)
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30 juin 16 par le membre: robertpsxtreme
was very flavorful and i kept chicken whole instead of cutting it into pieces.
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29 juin 16 par le membre: suepsxtreme
Delicious and quick meal. I made pasta as a side with it.
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08 mars 12 par le membre: littlemissmissy82
Good recipe! Only for SBD Phase 1, I changed the butter to Smart Balance spread and the vegetable oil to extra virgin olive oil.
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03 mars 12 par le membre: Shary7
this sounds pretty good but I usually just put lo salt soy sauce and minced garlic on my chicken and grill it.Very good that way.
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29 févr. 12 par le membre: claylady

     
 

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 207 calories dans 1 portion de Chicken with Garlic & Parsley.
Répartition Calorique: 56% gras, 8% glu, 36% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
865 kj
10%
207 kcal
Gras
12,8g
18%
Gras Saturés
3,873g
19%
Gras Monoinsaturés
3,444g
Gras Polyinsaturés
3,522g
Glucides
4,05g
2%
Sucre
0,06g
0%
Fibre
0,4g
Protéine
18,21g
36%
Sel
1,37g
23%
Cholestérol
55mg
Potassium
33mg
2%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
10%
de VQR*
(207 cal)
10% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (8%)
 
Gras (56%)
 
Protéine (36%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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