Stir Fry Veggies with Chicken
Temps de Préparation: 15 mins
Temps de Cuisson: 30 mins
Type de repas:
plats principaux
déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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Crisp and filling stir fried veggies and chicken.
Ingrédients
Directives
- Chop veggies.
- Cut chicken in cubes, fry on pan in olive oil and put aside.
- Dump all veggies except broccoli into the pan with some olive oil, sauté for 7-10 minutes.
- Season to taste and add teriyaki sauce.
- Add chicken and broccoli and sauté for another 2-3 minutes.
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Résumé Nutritionnel:
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Il y a 309 calories dans 1 portion de Stir Fry Veggies with Chicken.
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Répartition Calorique: 40% gras, 18% glu, 42% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
1293 kj
15%
309 kcal
Gras
13,81g
20%
Gras Saturés
3,001g
15%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
7,07g
Gras Polyinsaturés
2,429g
Glucides
14,45g
6%
Sucre
8,08g
9%
Fibre
4g
Protéine
33,08g
66%
Sel
1,46g
24%
Cholestérol
81mg
Potassium
866mg
43%
Répartition Calorique:
Glucide (18%)
Gras (40%)
Protéine (42%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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