Temps de Préparation: 12 mins
Temps de Cuisson: 1 h 30 mins
Type de repas:
accompagnements
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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par le membre: JerseyJay14
Slow Roasted Root Vegetables
Easy to make and filling low calorie side dish to go with just about any meat.
Ingrédients
Directives
- Preheat the oven to 315 °F (150 °C).
- Peel the beets, turnips, carrots and parsnips.
- Cut the beets, turnips, and potatoes into quarters. Then cut similarly sized pieces of carrot, parsnip and cauliflower.
- Place all the veggies in a large roasting pan. season with salt and pepper. Add fresh herbs.
- Roast at 315 °F covered in aluminum foil for 30 minutes. Stir vegetables
- Cook another 30 minutes. Stir vegetables again.
- Place back in the over, uncovered this time - checking every 10 minutes until done (should be fork tender).
- Let cool and serve!
225 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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Commentaires
Added some garlic and onions as well as a few tbsp of olive oil... delicious!!!
23 févr. 13 par le membre: qwertyjuan
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Résumé Nutritionnel:
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Il y a 88 calories dans 1 portion de Slow Roasted Root Vegetables.
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Répartition Calorique: 4% gras, 86% glu, 11% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
369 kj
4%
88 kcal
Gras
0,37g
1%
Gras Saturés
0,077g
0%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
0,065g
Gras Polyinsaturés
0,133g
Glucides
20,14g
8%
Sucre
7,45g
8%
Fibre
5,3g
Protéine
2,57g
5%
Sel
0,21g
3%
Cholestérol
0mg
Potassium
600mg
30%
Répartition Calorique:
Glucide (85%)
Gras (4%)
Protéine (11%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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