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Rendements:
8 portion(s)
Temps de Préparation:
12 mins
Temps de Cuisson:
1 h 30 mins
Type de repas:
accompagnements
Note:
Average FatSecret member ranking Note Moyenne des Membres FatSecret
par le membre: JerseyJay14

Slow Roasted Root Vegetables

Easy to make and filling low calorie side dish to go with just about any meat.

Ingrédients

Directives

  1. Preheat the oven to 315 °F (150 °C).
  2. Peel the beets, turnips, carrots and parsnips.
  3. Cut the beets, turnips, and potatoes into quarters. Then cut similarly sized pieces of carrot, parsnip and cauliflower.
  4. Place all the veggies in a large roasting pan. season with salt and pepper. Add fresh herbs.
  5. Roast at 315 °F covered in aluminum foil for 30 minutes. Stir vegetables
  6. Cook another 30 minutes. Stir vegetables again.
  7. Place back in the over, uncovered this time - checking every 10 minutes until done (should be fork tender).
  8. Let cool and serve!
225 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
 

Commentaires 
Added some garlic and onions as well as a few tbsp of olive oil... delicious!!!
user vote
23 févr. 13 par le membre: qwertyjuan

     
 

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Résumé Nutritionnel:

Il y a 88 calories dans 1 portion de Slow Roasted Root Vegetables.
Répartition Calorique: 4% gras, 86% glu, 11% prot.

Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
par portion
% AR*
Énergie
369 kj
4%
88 kcal
Gras
0,37g
1%
Gras Saturés
0,077g
0%
Gras Trans
0g
Gras Monoinsaturés
0,065g
Gras Polyinsaturés
0,133g
Glucides
20,14g
8%
Sucre
7,45g
8%
Fibre
5,3g
Protéine
2,57g
5%
Sel
0,21g
3%
Cholestérol
0mg
Potassium
600mg
30%
* Apport de Référence pour un adulte-type (8400 kJ / 2000 kcal)
4%
de VQR*
(88 cal)
4% VQR
Répartition Calorique:
 
Glucide (85%)
 
Gras (4%)
 
Protéine (11%)
*Basé sur une VQR de 2000 calories

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