Type de repas:
plats principaux
déjeuner
Note:
Note Moyenne des Membres FatSecret
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A quick and easy chicken dish for one, which can easily be adjusted to serve many.
Ingrédients
Directives
- Cook 2 chicken breast tenderloins (approx. 12-15 min in the oven at 350° F (180° C)).
- While chicken is cooking, sauté sliced mushrooms, spinach, and minced garlic (as much or as little of each as you prefer) in a large pan or wok.
- Once the chicken is cooked, cut the tenderloins into cubes or bite-size pieces.
- Add the chicken pieces to the vegetable/garlic mix and allow to cook for a few minutes to soak up the flavors.
- Add lemon juice to the mixture and cook for another minute or two.
- If desired, drizzle an additional amount of lemon juice over the finished dish before serving.
200 membres ont ajouté cette recette à leur livre de cuisine.
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Commentaires
with a full package of spinach!
07 avr. 09 par le membre: jessyline
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This was good, I am a big fan of spinach but found the lemon a strange combination with it.
13 févr. 08 par le membre: Lauriebif
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Sounds amazing. Think I will add some green onion and maybe extra mushroom (I love mushrooms). Maybe a bit of red pepper flakes to spice it up?
26 sept. 07 par le membre: Angel_Fire
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Not sure about teh spinach, but the rst sounds delish!
13 août 07 par le membre: helen-uk
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I made this dish on the weekend & loved it. Thanks Jules.
02 avr. 07 par le membre: meonadiet
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Low in fat and high in energy. Nice one Jules.
26 févr. 07 par le membre: Jen88
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Résumé Nutritionnel:
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Il y a 596 calories dans 1 portion de Chicken a La Jules.
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Répartition Calorique: 11% gras, 10% glu, 79% prot. |
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Valeurs Nutritives
Taille de Portion
par portion
Énergie
2494 kj
30%
596 kcal
Gras
7,17g
10%
Gras Saturés
2,01g
10%
Gras Trans
0,12g
Gras Monoinsaturés
1,416g
Gras Polyinsaturés
1,677g
Glucides
14,27g
5%
Sucre
3,79g
4%
Fibre
5,4g
Protéine
117,13g
234%
Sel
1,04g
17%
Cholestérol
274mg
Potassium
2036mg
102%
Répartition Calorique:
Glucide (10%)
Gras (11%)
Protéine (79%)
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*Basé sur une VQR de 2000 calories
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